Home FASHION & BEAUTY Louboutin opent eerste Belgische boetiek

Louboutin opent eerste Belgische boetiek

Reporters
We hebben er even op moeten wachten, maar Christian Louboutin heeft eindelijk voet aan de grond in ons land. De Franse schoenontwerper opende gisteren persoonlijk een nieuwe boetiek aan de Zavel in Brussel. BV's als Natan-designer Edouard Vermeulen, atlete Elodie Ouedraogo en blogster Sofie Valkiers kwamen toasten op de bekende rode zool.

Christian LouboutinDe eerste Belgische boetiek van Christian Louboutin vind je op de Grote Zavel in onze hoofdstad. Het stilettowalhalla is 110 vierkante meter groot en je vindt er zowel mannen- als vrouwenschoenen met de bekende rode zool. 

De goedlachse ontwerper himself tekende present voor de feestelijke opening en vertelde de aanwezige pers onder andere dat hij al enig inzicht verworven heeft in de smaak van de Belgische vrouw. Volgens Mr. Louboutin houdt ze niet alleen van zwart, maar wil ze kleur zien, en dat heeft alles te maken met onze mooie tuinen. Als Christian het zegt!

De exclusieve Brusselse boetiek verkoopt ook handtassen – ieniemini clutches vooral – en sneakers, maar natuurlijk kom je hier eigenlijk om net als Carrie Bradshaw weg te dromen bij torenhoge pumps en strappy sandals. Vanaf zo'n 400 euro kan je – ahum – al een paar mee naar huis nemen. 

Christian Louboutin, Grote Zavel 21, 1000 Brussel.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.