Home FASHION & BEAUTY Beauty OP ONS KERSTLIJSTJE: L’Oréal lanceert de Steampod 3.0

OP ONS KERSTLIJSTJE: L’Oréal lanceert de Steampod 3.0

Met geïntegreerd waterreservoir!

© Getty / L'Oréal

Het is pas binnen een dikke twee maanden Kerstmis, maar wij hebben al een cadeautje dat bovenaan ons verlanglijstje staat. Bij L’Oréal Professionnel hebben ze namelijk net hun nieuwe Steampod gelanceerd, dus het is hoog tijd om plaats vrij te maken in je badkamerkast!

De Steampod is al jaren een geliefd stylingapparaat van veel vrouwen. Je kan je haar er zowel mee krullen als glad maken. Daarnaast zorgt het gebruik van stoom ervoor dat het apparaat je lokken ook beter gaat beschermen dan een andere stijl- of krultang.

Steampod 3.0

Dit jaar hebben ze bij L’Oréal Professionnel het apparaat een kleine update gegeven. Want hoewel een Steampod beter is voor je haar, was het toch iets minder handig in gebruik dan een traditionele stijltang. Hier komt nu verandering in, want het waterreservoir is nu geïntegreerd in het toestel. Bij de oudere versies had je nog een apart reservoir, maar dit is vanaf nu dus verleden tijd. Daarnaast draait het snoer nu ook 360° waardoor het een pak makkelijker in de hand ligt. Het nieuwe exemplaar is dan ook 14% dunner en 37% lichter dan de oude versie.

De Steampod is te koop voor 229 euro en dit in salons van L’Oréal Professionnel. Via volgende site kan je er eentje terugvinden in jouw buurt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.