Home Lifestyle Dieren LOL: dankzij de ‘dogkini’ van Hunkemöller flaneren jij en je hondje in...

LOL: dankzij de ‘dogkini’ van Hunkemöller flaneren jij en je hondje in dezelfde bikini

Zou jij je viervoeter in een 'dogkini' hullen?

Je outfit matchen met die van je mini’s is al langer een trend in modeland, maar voortaan kan je dat ook doen met je überschattige huisdier. Jawel, Hunkemöller lanceert namelijk een heuse ‘dogkini’, zodat jij en je trouwe hond in  matching bikini’s over het strand kunnen flaneren. Say what?!

Als het van ons afhangt, is het nooit te vroeg om je garderobe voor je volgende zomervakantie in te slaan. Wij schuimen nu al volop onze favoriete webshops af op zoek naar de mooiste badpakken en bikini’s om in stijl over het strand te flaneren. Maar heb je ook al aan een aangepaste outfit voor je viervoeter gedacht? Hunkemöller in ieder geval wel, want het lingeriemerk introduceert deze zomer een ‘dogkini’. Je weet wel: een bikini, maar dan voor je hond.

De hit van de zomer?

Alsof dat nog niet gek genoeg klinkt, zullen de prints van de bikini’s ook volledig afgestemd zijn op de huidige zwemcollectie. Denk maar aan een exemplaar in een zuurstokroze luipaardprintje. Uiteraard wordt er ook aan de mannelijke viervoeters gedacht. Zij zullen zich deze zomer niet in een bikini, maar in een stoere short kunnen hullen. O boy… Net zoals in een ‘echte’ volwassenencollectie zijn er ook voor je hond vier maten beschikbaar: een XS, S, M en L. De collectie zal zowel online als in geselecteerde winkels beschikbaar zijn. De prijzen? Die variëren van € 14,99 tot € 24,99.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is trouwens niet de eerste keer dat Hunkemöller een collectie speciaal voor honden ontwerpt. Afgelopen winter introduceerden ze nog een comfortabele onesie, zodat baasjes en hun trouwe viervoeters samen in stijl konden bankhangen. De collectie ging toen vlotjes over de toonbank, maar of iedereen klaar is voor de ‘dogkini’ valt nog af te wachten… Wat denk jij? 😉

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.