https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Ontdek vanavond de nieuwste lingerietrends tijdens de livestream van Etam in Parijs

Ontdek vanavond de nieuwste lingerietrends tijdens de livestream van Etam in Parijs

Front row vanuit je luie zetel? Yes, please!

© Etam

Elke fashionista droomt er wel van om eens front row bij een modeshow te kunnen zitten. Helaas zijn die zitjes schaars, en al zeker nu corona de hele (mode)wereld in zijn grip heeft. Etam kwam daarom op het lumineuze idee om hun spectaculaire lingerieshow, die vanavond in Parijs plaatsvindt, live te streamen. Neem er dus maar snel een coupeke champagne bij en ontdek samen met ons de nieuwste trends in lingerieland.

Er is geen stuk dat we zo vaak uit de kast trekken als een beha. Oh ja, en een (al dan niet bijpassende) onderbroek uiteraard! Afwisseling is dus noodzaak, en dat maakt dat we graag op de hoogte zijn van de nieuwste lingerietrends als we een nieuw setje in huis willen halen. Etam toont die naar goede gewoonte tijdens Paris Fashion Week aan de hand van een heuse lingerieshow. Viel er helaas ook dit jaar geen uitnodiging bij jou in de bus? Droog die tranen dan maar snel, want je kan hem alsnog bijwonen, virtueel weliswaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een stevig programma

Dankzij de livestream krijg je de gloednieuwe collectie voorgeschoteld zonder dat je daarvoor de deur uit moet. Nestel jezelf dus in de zetel en neem er een coupeke champagne bij, want het wordt een stevig programma. Om half 7 krijg je al een blik achter de schermen terwijl visagisten de modellen opmaken en ze de hele show voor een laatste keer doorlopen. Om 21u start uiteindelijk de grote show.

Naast veel nieuwe behaatjes, onderbroeken, bodies en nachtkleding zullen er ook een aantal artiesten optreden tijdens de show. Vorig jaar waren we zelf getuige van de zangtalenten van onder meer Beth Ditto, Aya Nakamura en onze eigenste Angèle. Dit jaar nemen uitsluitend Franse artiesten de micro in handen: van Clara Luciani tot Hatik en Nea. Zij schrijft ook muziek voor Zara Larsson, Axwell en Tinie Tempah. Voldoende om je ogen (en je oren) de kost te geven, toch?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: