Home FASHION & BEAUTY Beauty WOW: om de 2 seconden koopt iemand deze lippenstift

WOW: om de 2 seconden koopt iemand deze lippenstift

Ook redactrice Sandie heeft hem in haar schuif liggen!

De perfecte neutrale lipkleur vinden is geen makkelijke opgave. Gelukkig kunnen we voor een eerlijke mening altijd terecht bij onze goede vriend, het internet. Hier zie je een lippenstift die net een tikkeltje populairder is dan zijn soortgenoten. Het is namelijk zo dat er om de 2 minuten eentje van verkocht wordt. Indrukwekkend, toch?

De lippenstift in kwestie? Dat is ‘Pillow Talk’ van Charlotte Tilbury. Eerst werd het item enkel backstage gebruikt, maar al snel was de lipstick wereldwijd beschikbaar. In 2013 werd hij voor het eerst gelanceerd en sindsdien heeft hij zijn favorietenstatus al meerdere keren bewezen. Zo is het item ook regelmatig uitverkocht, waardoor je vaak op een wachtlijst terechtkomt. Sinds de lancering werd het gamma uitgebreid. Ondertussen shop je ook een blush en een oogschaduwpalet die geïnspireerd zijn op de lipkleur.

Onze mening?

Toen ik vorig jaar in de herfst op vakantie ging naar New York, stond deze lippenstift alvast op mijn lijstje. Ik had er al enorm veel goede dingen over gehoord en was zelf ook erg benieuwd om hem een keertje te proberen. Eenmaal in de winkel begon ik toch een beetje te twijfelen. De kleur zag er namelijk iets donkerder en iets meer oranje uit dan ik had gehoopt. Uiteindelijk besloot ik om hem toch te kopen – want: #yolo – en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. De kleur versterkt mijn natuurlijke lipkleur zonder dat het effect te opvallend is. Ik draag hem dan ook zo goed als elke dag.

Fun fact: het vakje van de kleur ‘Pillow Talk’ was toevallig leeg, en daarom vroeg ik aan een verkoopster of ze hem misschien nog ergens in stock hadden. Vervolgens belde ze naar haar collega om te informeren naar de beschikbaarheid van een Charlotte Tilburg-lipstick. Zonder de naam te noemen, wisten ze aan de andere kant van de lijn meteen om welke tint het ging. Wat ze zeggen, blijkt dus waar te zijn. En dat in New York!

Lipstick ‘Pillow Talk’ – € 32 – Charlotte Tilbury via De Bijenkorf.


Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.