Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: deze befaamde lipgloss uit onze tienerjaren is aan een comeback bezig

ZIEN: deze befaamde lipgloss uit onze tienerjaren is aan een comeback bezig

En voor nog geen 10 euro per stuk!

© INC.redible

Vroeger hadden we er standaard eentje in onze slaapkamer liggen en anno 2019 zijn ze helemaal terug. Zeker twintig jaar na hun glorieperiode is de rollerball lipgloss terug van weggeweest. En ze ruiken net zo zeemzoet als vroeger!

Alles komt terug en zeker in de mode- en beautywereld. Nu hadden we de terugkeer van de rollerball lipgloss niet meteen voorzien, maar het ziet ernaar uit dat het make-upitem uit onze tienerjaren terug is van weggeweest. Dit keer met een moderne en strakke verpakking die zeker niet misstaat in je collectie.

De gloss is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en geeft je lippen een hele glossy look. Daarnaast gaat hij ze ook nog eens hydrateren waardoor ze lekker zacht aanvoelen. Als model voor de collectie kozen ze bij INC.redible voor Baddie Winkle, een 90-jarig oma die razend populair is op Instagram. Het is trouwens niet de eerste keer dat ze een samenwerking met een make-upmerk aangaat. Zo werkte ze in het verleden al samen met merken zoals Missguided en Urban Decay.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.