Home FASHION & BEAUTY Beauty NOSTALGIE: Lancôme brengt zijn iconische Juicy Tubes opnieuw uit

NOSTALGIE: Lancôme brengt zijn iconische Juicy Tubes opnieuw uit

Het aantal kleuren waaruit je kan kiezen, is alvast verdubbeld.

juicy tubes
© Getty / Lancôme

Tijdens onze tienerjaren zijn er heel wat iconische beautyproducten de revue gepasseerd. Denk bijvoorbeeld maar aan het parfum Tommy Girl, de Dream Matte Mousse van Maybelline én de Juicy Tubes van Lancôme. Deze laatste begint alvast aan een comeback, want het merk brengt deze legendarische lipgloss opnieuw uit.

De Juicy Tubes van Lancôme waren in onze jonge jaren ontzettend populair, maar toch besloot het beautymerk om het product in 2018 uit de rekken te halen. Zo lang is het dus nog niet geleden dat deze lipproducten uit het straatbeeld verdwenen, maar na een pauze van twee jaar zijn ze er terug.

Om de twintigste verjaardag van de Juicy Tubes te vieren, brengen ze bij Lancôme een aantal nieuwe varianten uit. Oorspronkelijk waren er twee verschillende versies namelijk ‘shimmer’ en ‘sparkle’. Hier komt nu ook nog een ‘jelly’ én een ‘creamy’ versie bij. Ook op vlak van kleuren komt er meer keuze. In totaal zijn er nu twintig tinten waar je uit kan kiezen. Meer dan het dubbele dan vroeger, want toen waren er slechts acht tinten. In de nieuwe release zit er onder meer een babyroze kleur, een transparante versie maar dan met een andere finish en een iets levendigere paarse tint.

In de Verenigde Staten is de herlancering al beschikbaar en daar blijkt het alvast een schot in de roos te zijn. Heel wat kleuren zijn er momenteel al uitverkocht. Wanneer en of de nieuwe Juicy Tubes bij ons te koop zullen zijn, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.