Home FASHION & BEAUTY Beauty MUST HAVE: L’Oréal brengt 6 lipsticks in ‘Mary Poppins Returns’-thema uit

MUST HAVE: L’Oréal brengt 6 lipsticks in ‘Mary Poppins Returns’-thema uit

Hoe mooi zijn die verpakkingen?

© Disney / Loréal

Opgelet, Disney- en make-upfans! L’Oréal komt speciaal voor jullie met een ‘Mary Poppins Returns’-collab! Hoe mooi zijn de verpakkingen van deze lipsticks?

Op 19 december is het zover. Dan maakt Mary Poppins na meer dan een halve eeuw haar langverwachte comeback. De Britse actrice Emily Blunt (35) zal deze keer schitteren in de hoofdrol. Wij kijken al enorm uit naar ‘Mary Poppins Returns’ en we zijn duidelijk niet alleen.

Supercalifragilisticexpialidocious lipsticks

Er duiken namelijk foto’s op van beautyfans die zes L’Oréallipsticks in ‘Mary Poppins Returns’-thema spotten. De kleuren zijn nog een raadsel – we hopen dat ze gebaseerd zijn op Emily Blunts lipstickkleuren in de film – , maar de verpakkingen zien er alvast prachtig uit!

Op dit moment is er nog niet heel veel bekend over de samenwerking, maar het lijkt erop dat de lipsticks momenteel enkel in Italië te verkrijgen zijn. Wanneer ze bij ons in de rekken zullen liggen is nog onduidelijk. We’ll keep you posted!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: