Home celebs Kris Jenner geeft rondleiding in haar gigantische kleerkast(en): ‘Dit is het resultaat...

Kris Jenner geeft rondleiding in haar gigantische kleerkast(en): ‘Dit is het resultaat van 62 jaar sparen’

Ze heeft zelfs een aparte kamer voor haar indrukwekkende schoenencollectie.

youtube

De dochters van Kris Jenner staan bekend om hun geweldige stijl, maar de momager hoeft heus niet onder te doen voor Kim, Kylie, Kendall en co. Ze gunt ons een blik in haar dressing, en die bestaat uit verschillende kamers.

Kris Jenner is de mater familias en momager van een van de bekendste families ter wereld: de Kardashians. We konden als trouwe ‘Keeping Up With The Kardashians’-kijkers al af en toe in de afleveringen een glimp opvangen van Kris’ dressing, maar nu geeft ze een volledige rondleiding in haar favoriete plekje in huis.

De meesten onder ons zijn al tevreden met één grote kast om alle jassen, truien, jeansbroeken enzovoort in op te bergen. De lucky bastards onder ons hebben een walk-in closet, maar zelfs zij zullen jaloers zijn op de dressing van Kris. Zij heeft namelijk niet één kast of één kamer, maar verschillende kamers voor al haar kleding en accessoires.

Outfitkeuzes

Het lijkt wel alsof je een winkel binnenstapt. De ruimtes zijn om te beginnen gigantisch groot, alle kleren hangen netjes aan een kapstok en de handtassen staan mooi uitgestald in de rekken. Kris’ schoenencollectie kreeg zelfs een aparte kamer. Goals!

Zelf blijft Kris er heel bescheiden onder. ‘Dit is het resultaat van 62 jaar sparen’, aldus de momager. Iets doet ons toch vermoeden dat la mamma zelfs dertig jaar geleden al zo’n indrukwekkende kleerkast/kamer had! ‘Bijna elke dag zijn er opnames voor onze realityserie, dus ik moet genoeg outftikeuzes hebben’, gaat Kris verder.

Gucci trainingsbroek

Wat opvalt, is dat ze een volledig rek met uitsluitend zwarte blazers heeft. Je bent een girlboss of je bent het niet. Ze heeft ontelbaar veel designerjurken, en ergens tussen haar broeken hangt zelfs een Gucci trainingsbroek. ‘Het liefst van al draag ik gewoon een trainingspak‘, lacht Kris. Verder heeft ze gepersonaliseerde reiskoffers, tientallen zonnebrillen en handtassen van de allergrootste merken in alle kleurtjes van de regenboog.

Haar schoenen heeft ze geordend per stijl, sneakers bij sneakers en hakken bij hakken, én per kleur. Ze geeft toe dat ze het niet altijd makkelijk vindt om een keuze te maken als je zoveel verschillende paren hebt. Wil je inspiratie opdoen – a girl can dream – bekijk dan zeker onderstaand filmpje.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.