Home FASHION & BEAUTY Klassieker: Huile Prodigieuse van Nuxe

Klassieker: Huile Prodigieuse van Nuxe

Omdat we niet te beroerd zijn om onze beautygeheimen te onthullen, zetten we graag Huile Prodigieuse van Nuxe in de spotlights. Deze lichaams- en haarolie doet z’n job voortreffelijk, is multifunctioneel én gezond voor je lijf (lees: natuurlijke ingrediënten). En om het af te maken, komt daar nog de nieuwe luxegeur Prodigieux Le Parfum bij. Hebben wij even geluk met zo’n compleet setje!

In 1991 bracht Nuxe haar Huile Prodigieuse op de markt . Een topidee zo blijkt, want nu, meer dan twintig jaar later, gaat het product om de zeven seconden over toonbanken wereldwijd. Huile was de eerste droge multifunctionele olie voor gezicht, huid en haar in de apotheek. De formule bestaat voor 98% (!) uit natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E en zes oliën, nl. hazelnoot, macadamia, bernagie, zoete amandel, sint-janskruid en camelia. Verder is er bij dit product geen sprake van siliconen, minerale oliën of parabenen. 100% goed voor je huid, dus!

Je kan dit product zowat overal gebruiken. Je huid zal zachter en soepeler aanvoelen en er glanzender (zonder vet laagje!) uitzien. Zelfs striemen worden minder zichtbaar. De olie is ook een must voor droge, ruwe benen, die met een laagje olie ook nog 'ns gebruinder en slanker lijken. Breng de olie gerust aan na een onthaarbeurt voor extra verzorging en comfort. Bonuspunten voor het snelle intrekken in de huid! Voor een extra portie hydratatie gebruik je de olie eveneens als massageolie. Wil je nog meer glans? Dan kies je voor de Or-versie met glanspartikeltjes.

Je bent misschien niet geneigd het te doen, maar gebruik de olie ook eens in je haar. Breng het vóór een wasbeurt op de lengtes aan (niet op de wortels, want dan wordt je haar te snel vet), wikkel je lokken in een handdoek en laat zo'n twintig minuten intrekken. Bewonder achteraf het glanzende resultaat. Op gespleten en/of droge haarpunten kan je ook een druppeltje aanbrengen zonder nadien uit te spoelen. Yep, de olie functioneert dus ook als leave-in treatment. We zéíden toch dat-ie multifunctioneel is?

Huile Prodigieuse geeft daarnaast ook een echte vitamineboost aan je gezicht, maar let op: deze olie is geen zonneolie! Het product focust zich op de drie v’s: voeding, verzorging en verzachting. Tsjakka!

Nuxe parfum

Nóg 'n voordeeltje aan het product is de geur, die best wel verslavend werkt. En bij Nuxe zijn ze geen idioten, dus wat is er nu ook te koop? Een parfum gebaseerd op de geur van de cultolie! Het is bovendien het eerste parfum van Nuxe. Ze schakelden er Serge Majoullier voor in: hij creëerde ook de geur van de olie. Prodigieux Le Parfum bestaat uit basisnoten als vanille en kokosmelk, aangevuld met topnoten als mandarijn, roos, oranjebloesem, magnolia en bergamot.

De geur van zwoele en sensuele zomeravonden koop je vanaf nu dus in een flesje.

Huile Prodigieuse – € 19,90 voor 50 ml – Nuxe bij de apotheek.
Huile Prodigieuse Or – € 27,50 voor 50 ml – Nuxe bij de apotheek.
Prodigieux Le Parfum – € 49,90 voor 50 ml – Nuxe bij de apotheek.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.