Home FASHION & BEAUTY Fashion Katie Holmes bewijst dat je in een joggingbroek wel degelijk stijlvol de...

Katie Holmes bewijst dat je in een joggingbroek wel degelijk stijlvol de straat op kan

En het is er nog eentje van een heel budgetvriendelijke keten ook!

© Getty

Dat Katie Holmes grote fan is van knitwear is al lang geen geheim meer. De manier waarop ze een tijdje geleden een eenvoudige bralette en een cardigan stylede wist heel wat modemeisjes te inspireren. Nu gaat er opnieuw een outfit van de modemuze viraal waarbij een gebreide joggingbroek in het middelpunt staat. En die is een stuk goedkoper dan je op het eerste gezicht zou denken.

Sinds Katie Holmes begin september al zoenend gespot werd met de 33-jarige chef-kok en acteur Emilio Vitolo fotografeert de paparazzi elke stap die ze in de straten van New York zet. En hoe vervelend dat ook mag zijn, serveert de 41-jarige actrice wel de ene oogverblindende look na de andere. En hoewel ze daarvoor regelmatig kasjmieren breisels van het peperdure merk Khaite uit de kast trekt, schuwt ze ook geen stukken van budgetproof ketens. Het bewijs daarvan is de stijlvolle tricot joggingbroek van Mango.

Een joggingbroek à la Katie

Een snelle zoektocht op de webshop van de Spaanse winkel leert ons dat er aan de beige joggingbroek een prijskaartje van nog geen € 40 hangt. Het goede nieuws is dat de broek nog steeds beschikbaar is, al zijn er wel al enkele maatjes uitverkocht. Met haar onberispelijke streetstylelook bewijst Katie dat je met een joggingbroek wel degelijk de straat op kan.

Laat daarbij glimmende, dunne stofjes links liggen en combineer het met andere tijdloze stukken uit je garderobe. Katie kiest er bijvoorbeeld voor om op haar joggingbroek niets meer dan een simpel wit T-shirt en een geruite blazer te dragen. Door dat classy vestje kan ze er zelfs een paar witte tennisschoentjes onder aandoen. Bedankt voor de geweldige tip, Katie!

1 / 6
Tricot joggingbroek
Geruite blazer
Wit T-shirt
Zwarte shopper
Tennisschoentjes
Mondmasker
Tricot joggingbroek
Tricot joggingbroek

€ 39,99 – Mango

Geruite blazer
Geruite blazer

€ 39,99 – H&M

Wit T-shirt
Wit T-shirt

€ 12 – Monki

Zwarte shopper
Zwarte shopper

€ 45 – Cos

Tennisschoentjes
Tennisschoentjes

€ 69 – Superga via & Other Stories

Mondmasker
Mondmasker

€ 14,95 – Denham via De Bijenkorf 

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.