Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND: Parisiennes zijn momenteel in de ban van dit kapsel

TREND: Parisiennes zijn momenteel in de ban van dit kapsel

Nonchalant, maar toch stijlvol!

kapsel
© Getty

Vergeet New York, Londen of Milaan. Wij halen voortaan onze kapselinspiratie uit Parijs. Heel wat Françaises zweren namelijk bij onderstaand kapsel en wij begrijpen helemaal waarom. Het ziet er nonchalant, maar toch stijlvol uit en met de juiste tips kost het je bijna geen moeite om deze haarstijl te kopiëren.

It-girls uit Frankrijk, meer bepaald uit Parijs, hebben toch een streepje voor als het op mode en beauty aankomt. Parisiennes zien er namelijk altijd heel stijlvol uit, maar het lijkt alsof ze er weinig tot geen moeite voor gedaan hebben om zo voor de dag te komen. Kijk maar naar hun kapsel: sexy, nonchalant en tijdloos. Dat willen wij ook wel!

Très chic

Voor we (of beter gezegd: onze kapper) met de schaar aan de slag gaan, moeten we eerst onze haarkleur onder de loep nemen. Vraag om een paar zeer natuurlijke highlights. Zo heb je langer geniet van je kleuring en hoef je bovendien minder vaak naar het salon voor een touch-up. Verder wil je je vooral focussen op de lokken vlak naast en rond je gezicht.

Ook qua snit wil je dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Parisiennes zien er nooit overdreven opgemaakt uit en lijkt bijna of ze zo uit bed gestapt zijn. Wil je helemaal mee zijn met deze kapseltrend? Dan laat je je lokken best een tikkeltje groeien en vraag je om lange laagjes. Om het geheel helemaal af te maken, vraag je nog om een lange bles of curtain bangs.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.