https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion 5 juwelentrends voor het najaar waar wij nu al warm voor lopen

5 juwelentrends voor het najaar waar wij nu al warm voor lopen

© Imaxtree 

Juwelen zijn de manier bij uitstek om je garderobe een trendy update te geven zonder dat je daarvoor je bankrekening hoeft te plunderen. Een categorie die je op webshops dus maar beter goed in het oog houdt. Nog geen idee welke trend jij dit seizoen in huis wil halen? Wij lijsten ze maar wat graag voor je op!

Chunky chains

De kans dat we dit type accessoire nog moeten introduceren, schatten we erg klein in. Opvallende schakelkettingen staan al enkele seizoenen lang in de hitlijst dankzij modelabels als Bottega Veneta, en zijn de manier bij uitstek om een basic outfit net iets chiquer te maken. Laat dit seizoen echter je oog eens vallen op een paar oorbellen zoals gespot op de catwalk bij Off-White. En nee, het hoeft niet altijd goud te zijn.

Chunky chains

Schakelketting – € 25,99 – Mango via De Bijenkorf

Chunky chains

Zwarte matte oorbellen – € 15 – Weekday

Kleurrijke edelstenen

Hier luidt de boodschap: hoe groter, hoe beter! Je hoeft bovendien niet altijd je favo webshops daarvoor af te schuimen. Duik (mits toestemming) eens in de juwelendoos van je oma, en wie weet vind je daar wel een uniek stuk terug waarmee je dit najaar kan pronken.

Kleurrijke edelstenen

€ 17 – & Other Stories

Kleurrijke edelstenen

Ketting – € 150 – Diamanti per Tutti

Goud zkt. parels

Vind jij parels maar oubollig? Dan denk je daar dankzij deze trend hoogstwaarschijnlijk snel anders over. Bij zowat alle grote labels zien we juwelen met klassieke parels die telkens voorzien zijn van een vleugje goud. Het is een combinatie die niet alleen perfect matcht, maar er nog eens luxueuzer uitziet ook.

Goud zkt. parels

Hoops – € 25 – & Other Stories

Goud zkt. parels

Parelketting met gouden details – € 45 – Billion Avenue

Goud zkt. parels

Oorbellen – € 12 – Weekday

Beestenboel

Bij Stella McCartney slingerden er schattige aapjes rond de halzen van de modellen terwijl er bij Dior dan weer visgraten te spotten waren. Conclusie? Het wordt deze herfst een heuse beestenboel, maar dat betekent niet dat je er als een kleuter hoeft bij te lopen. Je kan het zelfs heel stoer maken met bijvoorbeeld een zilverkleurige slang die rond je wijsvinger siert.

Beestenboel

Ring – € 5 – Monki

Beestenboel

Oorbel met bij – € 44,95 – Anna + Nina

Buiten proportie

Ben jij zo’n sloddervos die om de haverklap een oorbel kwijtspeelt? Dat is niet langer een probleem, want het is helemaal in om verschillende oorbellen met elkaar te mixen. Of beter nog: langs links een oversized exemplaar, langs rechts dan weer een ieniemienie oorbel. We zagen het op de catwalk bij Valentino, maar ook bij Monse. En het lijkt ons nu al de perfecte sieradentrend om tijdens de feestdagen te proberen.

info@imaxtree.com

Buiten proportie

Oorbellen – € 79,95 – Swarovski via Zalando

[td_smart_list_end]

Catwalkbeelden:  ©Imaxtree

Lees ook: