Home FASHION & BEAUTY Beauty Make-upartieste van Jennifer Lawrence deelt haar geheim voor een natuurlijke eyelinerlook

Make-upartieste van Jennifer Lawrence deelt haar geheim voor een natuurlijke eyelinerlook

En er komt geen geknoei aan te pas!

Heb jij – ook na verschillende pogingen – de techniek om vloeibare eyeliner aan te brengen nog steeds niet onder de knie? Probeer de methode van Jillian Dempsey dan eens een keertje uit. Jillian is de make-upartieste van onder andere Jennifer Lawrence en zij deelde onlangs haar geheim van een natuurlijke eyeliner.

Een winged eyeliner waag jij je zelfs niet aan. Ziet ook je eyelinerlijntje op zich er een beetje hobbelig uit? Probeer dan zeker eens de methode van Jillian Dempsey, de make-upartieste van onder andere Jennifer Lawrence.

Va-va-volume

Een van de favoriete looks van Jillian is een smokey eye die perfect is voor overdag. In deze tutorial toont ze hoe je op een haast onzichtbare manier toch volumineuze wimpers kan creëren. Hoe gaat het trucje nu precies in z’n werk? Wel, het enige wat je nodig hebt, is een schuin afgesneden kwastje en een zwarte oogschaduw of een zwart oogpotlood. Breng nu de kleur aan op je borstel en vul hiermee de ruimte tussen je wimpers in. Je gaat dus niet op je bewegend ooglid tekenen, maar hier net onder. ‘Zo creëer je een lijn die tussen je wimpers zit en niet erboven’, aldus Jillian.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het trucje is niet alleen makkelijk om zelf toe te passen. Het ziet er daarnaast ook erg natuurlijk uit. Je ogen krijgen zo een stuk meer definitie en ook je wimpers zien er een stuk voller uit. En dit allemaal zonder dat er enige vorm van geknoei aan te pas komt. We like!

Lees ook: