Home FASHION & BEAUTY Beauty Jennifer Lopez brengt binnenkort haar eigen beautylijn uit

Jennifer Lopez brengt binnenkort haar eigen beautylijn uit

Die befaamde J.Lo Glow in een potje? Yes, please!

jennifer lopez beautylijn
© Getty

Kylie Jenner, Kim Kardashian, Rihanna, Lady Gaga,… als je dacht dat elke vrouwelijke celeb ondertussen wel haar eigen skincare- of make-upcollectie had, dan heb je het mis. Binnenkort brengt namelijk ook Jennifer Lopez haar eigen beautylijn op de markt en wij kunnen niet wachten om die befaamde J.Lo Glow in huis te halen.

Zo’n drie weken geleden deelde Jennifer Lopez al een selfie zonder make-up. ‘Goedemorgen iedereen! #MorningFace.’, stond er toen onder de Instagramfoto te lezen. Heel wat volgers van de zangeres waren alvast onder de indruk van haar prachtige huid. En een weekje later deelde J.Lo een gelijkaardige foto en sindsdien was het overduidelijk dat ze iets van plan was. ‘Willen jullie weten waar wij de afgelopen tijd aan gewerkt hebben? Zal ik het jullie vertellen?’, plaagde de zangeres.

Beautylijn Jennifer Lopez

Natuurlijk liet ze niet meteen in haar kaarten kijken, maar sinds gisteren weten we ein-de-lijk wat Jennifer van plan is. Zo deelde ze opnieuw een foto, maar nu was ze wel volledig opgemaakt. ‘Sunset glow… #JLoBeauty coming soon’, staat er onder de post te lezen. Heel binnenkort brengt Jennifer Lopez dus haar eigen beautylijn op de markt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat voor producten we precies mogen verwachten, blijft nog even geheim, maar het is zeker niet de eerste keer dat Jennifer Lopez van zich laat horen in de beautywereld. Zo bracht ze al een aantal geuren uit en in samenwerking met Inglot lanceerde ze een capsulecollectie. Wij zijn alvast heel benieuwd naar de eigen beautylijn van Jennifer Lopez en we hopen alvast dat er een highlighter tussen zit die ons die befaamde J.Lo Glow geeft!

Lees ook: