Home FASHION & BEAUTY Japanse H&M komt naar België

Japanse H&M komt naar België

Uniqlo
Goed nieuws voor fashionista's met een beperkt budget: Uniqlo komt volgend jaar naar België!  De Japanse kledingketen staat bekend om zijn betaalbare kleding in alle kleuren van de regenboog en zal zowel in Brussel als Antwerpen een vestiging openen.

Wie Azië al eens bezocht, kent zonder twijfel Uniqlo. De plaatselijke überketen doet kleurrijke basics als geen ander en schuwt ook de collab niet. Het merk – de naam staat voor unique clothing – werkte al samen met Pharrell en stijlvolle Parienne Inès de la Fressange

Ons land mag meteen twee winkels verwachten – de exacte locaties zijn nog niet bekend – en die blijde boodschap maakt deel uit van Uniqlo's plannen om Europa te veroveren. Er waren al enige tijd geruchten over een invasie in België, maar pas nu maakte het moederbedrijf van Uniqlo die officieel. België zal dus in de voetsporen treden van buurlanden als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland, waar er al shops zijn.

Wij kunnen alvast niet wachten tot Antwerpen en Brussel aan de beurt zijn. Wat goed genoeg is voor Pharrell is goed genoeg voor ons!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.