Home FASHION & BEAUTY Jani opent binnenkort eigen ‘modeschool’

Jani opent binnenkort eigen ‘modeschool’

Waar kunnen we ons inschrijven?

Janiacademy.be
Onze favoriete stylist Jani Kazaltzis zal in oktober zijn eigen school, de 'Jani Academy', openen in Diest, Brugge en wellicht ook Antwerpen.

Helaas voor de fans van Jani: de stylist zal niet zelf voor de klas staan. Samen met zijn coach Inge Rock stoomt hij momenteel een team van docenten klaar die de styling-opleidingen zullen geven. In oktober of november zouden de scholen in Diest, Brugge en wellicht ook Antwerpen de deuren moeten openen.

'Het is tijd dat ik mijn jarenlange expertise doorgeef aan ons team van topstylisten,' vertelt Jani op de website van Jani Academy. 'Ik droom ervan om stylisten overal ter wereld aan het werk te kunnen zetten. De Jani filosofie is te mooi en te waardevol om niet verder uitgedragen te worden. Het laatste wat ik wil is alles wat ik weet en ervaren heb voor mezelf houden. Laat ons de wereld stijlvoller en liefdevoller maken.'

Je hebt geen voorgeschiedenis in de styling nodig om 'Jani styliste' te kunnen worden. De opleiding bestaat uit drie verschillende levels: basic, advanced en executive. Voor meer info kan je terecht op de website van Jani Academy.

Lees ook: