Home FASHION & BEAUTY ‘Jane the Virgin’-actrice lanceert nude lingerie in 7 tinten

‘Jane the Virgin’-actrice lanceert nude lingerie in 7 tinten

Voor bleekscheten en donkere velletjes

Naja
'Nude for All', zo heet de nieuwste collectie van lingeriemerk Naja, opgericht door actrice Gina Rodriguez, hoofdrolspeelster in de serie 'Jane the Virgin'.

Je wil graag huidskleurig ondergoed, maar dat setje dat je in de winkel past komt nog bijlange niet in de buurt van jouw velletje. Het Amerikaanse lingeriemerk Naja brengt daar nu verandering in met zijn 'Nude for All'-collectie, gebasseerd op zeven verschillende tinten nude.

Naja

Oorspronkelijk was het plan om slechts vijf tinten op de markt te brengen, maar uiteindelijk besloot het merk er toch nog twee nudes aan toe te voegen: eentje voor de bleekste velletjes, en eentje voor de donkerste huidtinten. De collectie bestaat, voorlopig, uit drie naadloze slipjes en één soort beha, van maat XS tot XXL en cupmaten A tot DDD (ongeveer cup F bij ons). Voor een slipje betaal je tussen de 18 en 22 dollar, een beha kost je 52 dollar (ongeveer 46 euro).

Ook andere merken breidden hun nude-collectie eerder al uit. Zo lanceerde Björn Borg nog een collectie bestaande uit zes tinten op 21 maart, Racial Discrimination Day. Voor een slip, zowel voor mannen als vrouwen, betaal je € 32,95.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.