Home FASHION & BEAUTY Beauty James Cooke over z’n cosmeticalijn: ‘Gert en Viktor heb ik al kunnen...

James Cooke over z’n cosmeticalijn: ‘Gert en Viktor heb ik al kunnen overtuigen!’

James Cooke nodigde ons uit in zijn Antwerpse loft om samen het detoxmasker van zijn cosmeticalijn smoet. te maken.

Alsof het nog niet druk genoeg is met ‘Gert Late Night’, de musical ’40-45′ en zijn theaterhuis, lanceerde James Cooke eerder dit jaar ook een eigen cosmeticalijn. We trokken naar zijn loft in Antwerpen om met eigen ogen te zien welke wonderen de producten van smoet. kunnen verrichten.


James Cooke was op zoek naar de perfecte producten voor zijn huid toen de beste vriendin van zijn zus met het idee voor smoet. kwam: natuurlijke cosmetica die je zelf samenstelt en klaarmaakt, als een soort Hello Fresh voor verzorgingsproducten. De presentator was snel overtuigd en werd samen met Annelies Awouters eigenaar van het merk. Na vader en zoon Verhulst probeert hij nu ook ons te overhalen om zijn nieuwe beautybaby uit te proberen.

Detoxmasker to the rescue

Gezichtscrèmes, haarverzorgingen, maskers, zeep, anticellulitecrèmes: het aanbod op de website van smoet. is ruim, maar James hoeft niet lang na te denken wanneer we hem vragen welk product hij met ons wil maken. Het wordt het detoxmasker van houtskool en groene klei, want de korte nachten op de boot van Gert Verhulst laten al eens zichtbare gevolgen na. ‘Ik zou niet willen dat mensen over enkele weken beginnen weg te zappen omdat ze denken: wat voor draak is dat?’ lacht James. Detoxen dan maar!

Zelf eens testen? Onze collega’s van Shedeals hebben een e-couponcode waarmee je 30 % korting krijgt op een bestelling bij Smoet.be. Surf naar Shedeals.be, kopieer de code en surf ermee naar de webshop van smoet. Daar stel je zelf een product samen of kies je een van de vooraf samengestelde recepten en reken je af met de kortingscode. Je krijgt de doos met ingrediënten en benodigdheden aan de deur geleverd en kan er meteen mee aan de slag. Veel plezier!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.