Home FASHION & BEAUTY In drie stappen naar een sexy decolleté

In drie stappen naar een sexy decolleté

Vollere borsten binnen 2 minuten

Ben jij nogal plat van voren en bijgevolg jaloers op de vollere decolletés van je vriendinnen? Goed nieuws: volgens Victoria’s Secret-visagiste Meredith Baraf heb je maar drie dingen nodig om een sexy boezem te creëren: een push-upbeha, een poederborstel en twee bronzers. Borst vooruit en aan de slag!

Meredith weet wel degelijk waarover ze spreekt, want zij moet skinny modellen regelmatig van optisch grotere borsten voorzien. Volgens haar heb je de volgende dingen nodig: een goede push-upbeha (die brengt je borsten in de perfecte positie), een zachte poederborstel en twee bronzers – eentje donkerder en eentje lichter dan je huid. Die laatste mag ook een beetje glanspoeder bevatten.

Stap 1: begin dicht bij de cup van je beha. Veeg de donkerste bronzer over het hoogste punt van je natuurlijke ronding en zo naar de binnenste rand van je borsten, richting het gleufje dat ertussen zit. Doe aan de andere kant hetzelfde. Door de combinatie van de push-upbeha en de donkerdere kleur lijken je borsten ronder en voller.

Stap 2: verdeel nu de lichtere bronzer over het gleufje tussen je borsten. De kleur vangt het licht op en creëert diepgang in de vouw, waardoor je borsten voller lijken. Veeg ook wat poeder over je sleutelbeen. Het glanspoeder trekt de blik naar boven, en daardoor lijken je borsten hoger te zitten.

Stap 3: veeg tot slot de poederborstel schoon met wat keukenpapier. Als je nog ergens duidelijke strepen ziet, kan je die met zachte cirkelvormige bewegingen wegwerken.
 

Voilà, pronken maar!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.