https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty COOL: shoppen bij Ici Paris XL kan nu ook volgens het principe...

COOL: shoppen bij Ici Paris XL kan nu ook volgens het principe van Click & Collect

Vanaf nu kan je je favoriete mascara online bestellen en 'm een uur later ophalen in de winkel.

ici paris xl
© Getty Images

Ici Paris XL lanceert als eerste beautyretailer in België Click & Collect. Concreet: shop je favoriete beautyproducten online en haal ze binnen het uur op in de dichtstbijzijnde vestiging. Geniaal!

Te ongeduldig om te wachten op de postbode? Dan is Ici Paris XL vanaf nu jouw favoriete plek om je beautyvoorraad aan te vullen. Dankzij het nieuwe Click & Collect-principe kan je nu online bestellen en je producten een uur later al ophalen in de winkel.

‘We merken dat de klant steeds meer van ons verlangt. Zo is er in toenemende mate behoefte aan het direct verkrijgen van producten. De juiste service bieden is dan van essentieel belang’, weet Joost van Bergeijk, directeur Marketing & Customer Experience van Ici Paris XL.

Nooit meer teleurgesteld

Hoe werkt het? Je plaatst een bestelling online en kiest bij de afronding in welke winkel je het pakketje wenst op te halen. Je bestelling kan zonder extra kosten na amper één uur al opgehaald worden. Zodra de bestelling klaar staat, ontvang je een e-mail en kan het pakje worden opgehaald. Extra advies nodig over je bestelde producten? De experts van Ici Paris XL staan je maar al te graag bij met raad en daad.

Met het Click & Collect-principe heb je je bestelling niet alleen na een uur al in huis, je kan er ook mee voorkomen dat je een vestiging van Ici Paris XL binnenstapt om dan te ontdekken dat je gewenste product uitverkocht is. Door je favoriete parfum/mascara/lipstick online te bestellen, kan je het alvast ‘reserveren’ zodat je zeker bent dat het voorradig is.

‘Real-time inzicht in de voorraad per winkel zorgt voor een garantie van de beschikbaarheid van het product. Op die manier willen we de klant nog effectiever en meer servicegericht bedienen’, aldus van Bergeijk.

Nog een pluspunt van shoppen via Click & Collect: het is groener dan online shoppen. Doordat je zelf je pakje komt ophalen, verminder je de logistieke belasting voor de winkel en de koerier en/of postbode. Win-win!

Lees ook: