Home FASHION & BEAUTY How to wear: dikke wollen truien

How to wear: dikke wollen truien

Zo draag je ze op een trendy manier

Bang om vergeleken te worden met het Michelinmannetje wanneer je die dikke wollen trui aantrekt? Of verkleum je nog liever dan zo’n dikke laag wol over je heen te gooien? No worries, gebreide truien zijn helemaal in dit seizoen en wij tonen je hoe je ze moet dragen.

  • Layer on leather. Draag je een drikke trui? Zorg dan voor evenwicht in je outfit en haal een dunnere jas uit je kast. Een leren jasje is hier geknipt voor. Ga voor een felgekleurd exemplaar om te knallen!
  • Proportion play. Dikke wollen truien gaan niet samen met rokken, zeg je? Think again! Draag je trui eens over een minirok en je hebt een spannende en toch winterproof outfit.
  • Try texture. Is die dikke trui nog niet genoeg om je warm te houden? Draag er dan nog een laagje bovenop. Een (nep)bontjasje bijvoorbeeld. Als je het dan nog niet warm genoeg hebt…
  • Ladylike with a twist. Een dikke trui is niet meteen het grote voorbeeld van vrouwelijkheid. Gooi er een tweed blazer over, voeg er een paar hoge hakken aan toe en je bewijt het tegendeel.

In onderstaande video kun je alles nog eens op een rijtje bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten