https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion HOTSPOTS: 7 pop-ups aan de kust die je deze zomer niet wil...

HOTSPOTS: 7 pop-ups aan de kust die je deze zomer niet wil missen

Vervelen zal je je niet!

pop-ups kust
© Juttu - Lewis & Melly

Of je nu vakantie in eigen land viert of er toch eens op uit trekt naar het buitenland: een tripje naar de Belgische kust kan deze zomer niet ontbreken. Niet alleen de verse garnaalkroketjes en ijsjes lokken je naar de kust, ook een fijne selectie pop-ups. Wij pikten er enkele hotspots uit die je zeker niet wil missen.

Juttu

Dat Juttu niet meer aan zijn proefstuk toe is, mag wel duidelijk zijn. Het zusje van A.S.Adventure heeft al winkels in onder meer Antwerpen, Gent, Brussel, Roeselare, Brugge en Hasselt én dat lijstje wordt nu nog een tikje langer. Althans voor even. Voor de zomer slaat de Belgische multibrandstore namelijk zijn tent op aan de populaire Lippenslaan in Knokke. Wat je er kunt verwachten?  Een leuke mix van zomerse items van zowel lokale als internationale namen! Denk: de perfecte jurk om op de dijk te flaneren, een rieten mandje om richting strand te trekken, maar ook beauty- en decolovers vinden er ongetwijfeld hun ding met merkjes als Cîme, Serax, Viva Scandinavia en Stoned.

The place to be: Lippenslaan 175, Knokke-Heist

Nog tot en met: 12 september

Lewis & Melly

Jaloersmakende jurkjes in dromerige prints. Dat is waarvoor Lewis & Melly door fashionista’s op handen wordt gedragen. De webshop van het Belgische label ontplofte tijdens de coronacrisis en dat maakte dat bedenkers Melanie en Louis de sprong maakten om naast hun pop-up in Knokke nog een tweede te openen aan de Belgische kust. Dit keer in hartje Nieuwpoort. Leuk detail: je vindt hier ook de cosy knits van Knits by Dellie. Perfect om over je jurkje te gooien als je nog op terrasjestocht gaat ‘s avonds.

The place to be: Albert I laan 269 , Nieuwpoort

Nog tot en met: 13 september

CDKN

Ofte het shopwalhalla voor het ganse gezin. Bij CDKN, wat staat voor Criminal babies, Dandy kids, Killer women en Notorious men, scoor je niet alleen kleding, maar ook trendy hebbedingen en originele cadeautjes. Van de heerlijk geurende bruisballen van Bubbles at Home over de duurzame sandalen van Rarámuri: je vindt er in totaal meer dan vijftig Belgische ‘friends’, zoals onderneemster Caroline Degeyter haar partners noemt. Ideaal om tussen twee zonsessies eens rond te snuisteren, want de pop-up bevindt zich pal op de zeedijk en vlakbij het Instagramwaardige veiligheidspaviljoen van de mondaine kuststad.

The place to be: Zeedijk 654, Knokke

Nog tot en met: 31 december 2021

Billion Avenue

Deze zomer biedt Knokke een thuishaven voor het originele project Sea Square, dat onder meer mee door ‘WK-babe’ Axelle Despiegelaere uit de grond wordt gestampt. De pop-up, die nog in volle opbouw is, zal midden juni ruimte bieden aan enkele Belgische handelaars en hen zo dichter tot bij fashionista’s brengen die de zomer ongetwijfeld ook aan de Belgische kust zullen doorbrengen. Eén van de merkjes die je er terug zal vinden is het vernieuwende, Belgische juwelenmerk Billion Avenue. Het is de place to be voor betaalbare én eigenzinnige earcandy – en sinds kort ook voor statementringen. De juweeltjes, die je naar hartenlust met elkaar kan mixen, zijn vervaardigd uit 925 sterling silver, de gouden varianten hebben dan weer een 18K goudlaagje. PS Billion Avenue zal een box delen met het Belgische knitwear label Cesar Casier. Zo sla je meteen twee vliegen in één klap.

The place to be: De Wielingen 10, Knokke-Heist

Nog tot en met: 30 september

Wasted Atelier

Jezelf op een oogverblindende outfit trakteren én je steentje bijdragen aan het klimaat? Daarvoor trek je best naar Wasted Atelier, een van de pop-ups die ook te vinden is bij Sea Square aan de kust. De naam van het gloednieuwe Belgische label spreekt voor zich: unieke collecties die gemaakt zijn uit bestaande stofresten. Net zoals in de viswinkel bij jou om de hoek werken ook zij met de zogenaamde catch of the day’. Die stoffenvangst wordt vervolgens in de ateliers omgetoverd tot prachtige jurken, kimono’s, blouses en broeken die je naar hartenlust kan mixen en matchen. En je kan zeker zijn dat je een uniek stuk in de kast hebt hangen.

The place to be: De Wielingen 10, Knokke-Heist

Nog tot en met: 30 september

Les Jumelles

Voor trendstukken moet je bij Les Jumelles zijn. De Antwerpse webshop houdt deze zomer opnieuw halte in Knokke en dat in een pand van maar liefst 350 m². De grootste pop-up aan de kust voor hen tot nu toe. De stukken die hier aan de kapstok hangen, worden zorgvuldig geselecteerd door eigenares Magalie Aerts, die ondertussen ook haar eigen gelijknamige ecolabel uit de grond stampte, gemaakt van unieke stoffen uit India.

The place to be: Zeedijk 678, Knokke

Nog tot en met: eind augustus

Wouters & Hendrix

Al voor het vijfde jaar op rij strandt het Belgische juwelenmerk in Knokke, een jubileum dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Zo zal er op 9 juli een ervaren goudsmit paraat staan in de winkel om jouw favoriete Wouters & Hendrix-juweel op te poetsen, en je bij te staan met verzorgingsadvies zodat jouw unieke stuk een leven lang meegaat. Het weekend van 7 en 14 augustus komt er dan weer een piercer langs die jou van een eerste, tweede of derde gaatje voorziet voor al die mooie, gouden oorbellen. Vergeet je wel niet even op voorhand online in te schrijven.

The place to be: Kustlaan 325, Knokke

Nog tot en met: eind augustus

Lees ook: