Home FASHION & BEAUTY HOTSPOT: Komono opent een flagshipstore in Antwerpen

HOTSPOT: Komono opent een flagshipstore in Antwerpen

Alleen al voor het interieur willen we er een kijkje gaan nemen

Komono
Summer is coming en daar hoort natuurlijk dé perfecte zonnebril bij. Gelukkig hoef je die niet al te ver gaan zoeken, want Komono opent deze maand een flagshipstore in Antwerpen. Wanneer zijn we weg?

Zeven jaar geleden hebben Raf Maes en Anton Janssens Komono opgericht en in die tijd hebben ze het merk alleen maar zien groeien. Zo kan je hun populaire zonnebrillen en horloges ondertussen al in 50(!) verschillende landen kopen. Toch is het duo niet vergeten waar het allemaal begonnen is en daarom openen ze deze maand hun allereerste flagshipstore in Antwerpen.
 

Bij Komono kan je terecht voor kwalitatieve (zonne)brillen en horloges en dit aan een budgetvriendelijke prijs. Mooie items voor – bijna – geen geld? Daar houden wij bij Flair van. Verder heeft het merk ook al enkele unieke samenwerkingen achter de rug met bijvoorbeeld Basquiat, Magritte en Baloji.
 

In de flagshipstore kan je de laatste collecties van Komono bewonderen én ook het interieur is een bezoekje waard. Hoe prachtig is die toonbank, dames?! Je kan de hotspot vinden op de Lombardenvest 16 – 18 in Antwerpen en je kan er terecht van maandag tot zaterdag. Pluspunt: de flagshipstore zal ook altijd de eerste zondag van de maand geopend zijn. Tot dan!
  

Lees ook: