Home FASHION & BEAUTY Hoe kleur je je haar K3?

Hoe kleur je je haar K3?

Welk kleurtje past bij jou?

Zoals de nieuwe meisjes van K3 hebben mogen ondervinden, is naar de kapper gaan om een nieuw kleurtje altijd een sprong in het diepe. Zo moet je niet enkel rekening houden met je kledingstijl, maar ook met je huidtype. Stralen Hanne, Marthe en Klaasje met dezelfde tinten als hun voorgangers? Een overzicht.

Rood: Hanne en Karen

K3 Hanne Karen

 
Tijdens de winter wordt onze huid een pak lichter, wat rood de ideale kleur maakt om uit te proberen nu het wat kouder wordt. Hoe lichter je huid, hoe vuriger je contrast mag zijn. Karen heeft een eerder warm huidtype, maar door voor een donkerdere, meer roestkleurige tint te kiezen creëert ze een geweldig contrast met haar steeds opgelichte, blauwgrijze ogen.
 
Hannes huidtype is een wereld van verschil met die van Karen. De nieuwe rosse heeft een koele huidtoon, maar warme bruine ogen. Om haar lichte huid te contrasteren, heeft Hanne een speelse roodoranje kleur. Ideaal voor een K3'tje.
 
Voor jou: Hoe lichter je huid, hoe meer vuur je mag steken in je nieuwe look. Groene of blauwe ogen maken de mooiste combinatie. Bonuspunten voor sproetjes!
 

Zwart: Marthe en Kristel

 

K3 Marthe Kristel

 
 
Nog eens twee dames die sterk van gelaatstype verschillen. Wat werkt bij Sneeuwwitje, werkt ook bij Kristel: gitzwarte haren, een lichte huid, en je hebt de ideale combinatie voor een kinderheld en stijlicoon.
 
Mensen met een warmere gelaatskleur zouden de gitzwarte haren zoals die van Kristel beter vermijden, omdat de combinatie  erg drukkend kan werken. Zonde bij een mooi meisje als Marthe, die toch nog een ietsje beter stond met de donkerbruine haren waarmee we haar hebben leren kennen.
 
Voor jou: Donkere haren vragen het meeste commitment, je kan ze niet zomaar lichter verven. De gitzwarte kleur van Kristel past vooral bij de lichtste types. Wie donkerder is, kan overwegen om het bij de sterkere bruintinten te houden.
 

Blond: Klaasje en Josje

 

K3 Klaasje Josje

 
 
Josje is de enige wier opvolgster hetzelfde huidtype heeft. De platinablonde haren van Josje zijn een riskante zet, maar staan prachtig bij wie het goed doet. Er is een reden waarom de combinatie van een lichte huid, blauwe ogen en platinablonde haren de go-to ingrediënten zijn voor een Hollywoodbabe, maar maak het niet te flets. Accentrijke make-up is een must. Wees niet bang om je gezicht op te fleuren met sterke, kleurrijke lippenstift, een gezonde blos en oogschaduw.
 
Het grootste verschil tussen Josje en Klaasje zit in de ogen. Josjes babyblauwe ogen creëren een prachtig contrast met haar platinablonde haren. De kijkertjes van Klaasje zijn helder genoeg om bij zowat elke haarkleur de aandacht te grijpen, al zouden ze in combinatie met platinablonde haren wellicht te veel van het goede zijn. Zijn je ogen dezelfde tint als die van Klaasje (lucky you!), hou het dan eerder bij een goud- of honingkleur, om toch genoeg warmte te creëren.
 
Voor jou: Er zijn veel variaties op de blonde hairdo, en er is er vast een die bij je past. Waar wacht je op?
 
 

Lees ook:

 
 
Ruben De Keyzer

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.