Home FASHION & BEAUTY Beauty HEMA lanceert zijn vernieuwde skincarelijn die vegan én budgetproof is

HEMA lanceert zijn vernieuwde skincarelijn die vegan én budgetproof is

Heeft je huid een extra oppepper nodig? Dan zijn de Boosters je redders in nood.

HEMA vernieuwt zijn aanbod en lanceert een skincarelijn die helemaal vegan is én goed voor je portemonnee. De producten zijn afgestemd op ieder huidtype en elke leeftijd.

Het geheel vernieuwde beauty-assortiment van HEMA ligt vanaf maandag 18 maart in de winkelrekken. De budgetproof skincarelijn bestaat uit 45 vegan producten die gemaakt zijn van natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten zijn ook duurzaam verpakt.

Van dagcrèmes tot scrubs

HEMA heeft voor ieder huidtype en voor iedere leeftijd producten ontwikkelt, waaronder dag-en nachtcrèmes, serums, reinigingsproducten, maskers en scrubs. Voor ieder wat wils, dus! Voor de hele jonge huid is er de #nofilter-lijn. De Urban Remedy-collectie strijdt tegen vervuiling uit de lucht en schadelijke effecten van beeldschermen. Heeft je huid nood aan hydratatie? Dan ga je voor de Aqua-lijn. Om je huid te reinigen, komt de Cleansing goed van pas. Heb je eerder een gevoelige huid? Dan is er de Sensitive-reeks die biologisch katoenzaadolie bevat. Heeft je huid een extra oppepper nodig? Dan zijn de Boosters je redders in nood.

Natuurlijk heeft het Nederlandse merk ook een assortiment specifiek voor de oudere huid: Forever Young en Age Perfection. Forever Young is de vernieuwde 40+ huidverzorging en helpt tekenen van huidveroudering tegen te gaan en herstructureert de huid. Age Perfection is speciaal ontwikkeld voor de 60+ huid, gemaakt met biologisch vijgextract. Het verbetert de elasticiteit van de huid en beschermt tegen hyperpigmentatie.

De prijzen variëren tussen de 2 en 9 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.