Home FASHION & BEAUTY Fashion HEBBEN: 6 comfortabele schoenen die nu trending zijn

HEBBEN: 6 comfortabele schoenen die nu trending zijn

Nummer 4 is het ideale paar voor de feestdagen.

Kledingtrends die stijl en comfort combineren zijn altijd welkom. Dat treft, want de meest trending schoenen van het moment zijn – halleluja! – nog comfortabel ook. Deze winter gaan we zonder schaamte plat. Met af en toe misschien eens een klein, comfy hakje ertussen. Als het echt moet.

1 / 6
1. Biker en combat boots
2. Blokhakken
3. Dad sneakers
4. Kitten heels
5. Loafers
6. Platte westernboots
1. Biker en combat boots
1. Biker en combat boots

Het lijkt alsof stoere zwarte leren boots met buckles of veters nooit meer uit de mode gaan. En daar kunnen we moeilijk iets op tegen hebben. Dit seizoen staan ze het mooist onder een lange wollen jurk of maxi-jurk met winterse bloemenprint.

Bikerlaarzen met studs – € 133 – Dune, via De Bijenkorf.

2. Blokhakken
2. Blokhakken

Draag je af en toe toch graag een hak, kies dan voor een blokhak. Zowel enkellaarsjes als pumps of sandalen zijn voorzien van dit soort comfy hak. Ideaal voor wanneer stabiliteit niet je sterkste kant is.

Wide fit chelsea laarzen – € 33,99 – New Look, via Asos.

3. Dad sneakers
3. Dad sneakers

Als je geen fan bent van de ugly sneaker trend, dan zal je niet zo blij zijn met dit nieuws: de dad sneakers blijven nog wel even aanwezig in het straatbeeld. Maar wees gerust, ook minder ‘klompige’ sneakers blijven hip.

M2K Tekno sneakers – € 99 – Nike, via & Other Stories.

4. Kitten heels
4. Kitten heels

Het ideale paar voor onder je oudejaarsoutfit? Wij denken van wel. De kitten heel ziet er feestelijk uit, toont elegant aan je voet en dat alles zonder het risico dat je je enkels breekt na dat derde glas prosecco.

Fluwelen kitten heels – € 41,99 – Asos.

5. Loafers
5. Loafers

Misschien niet de eerste schoen waaraan je denkt om bij gemiddeld 5 °C aan te trekken. Maar met een leuk paar glittersokken erin worden ze zo mogelijk nog mooier.

Leren loafers – € 55,99 – Asos.

6. Platte westernboots
6. Platte westernboots

Op de catwalks regende het cowboyboots. Als dat een brug te ver is – begrijpen we – dan zijn er nog de subtielere westerngetinte laarzen. Plat, comfortabel én warm.

Lakleren cowboyboots – € 40 – Monki.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.