https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Hailey Bieber toont hoe je een cropped top met de nodige klasse...

Hailey Bieber toont hoe je een cropped top met de nodige klasse neerzet

Buiken bloot deze zomer!

© Getty

Het motto deze lente en zomer? Minder is meer! Letterlijk, want 2021 gaat helemaal over het flashen van wat huid. De reïncarnatie van de bralette mag geen verrassing zijn, maar ook de cropped top is terug en gesofisticeerder dan ooit. Hailey Bieber toont je alvast hoe je een ontblote buik met de nodige klasse neerzet.

De tijd waarin joggingbroeken en wijde sweaters zegevierden, liggen officieel achter ons. We zijn klaar om terrasjes af te schuimen, voorzichtig een eerste festivalletje mee te pikken en vooral het gewone leven weer op te pikken. Daarbij hoort een garderobe die gezien mag worden, zo denkt ook streetstylekoningin Hailey Bieber. Of moeten we zeggen: haar styliste Maeve Reilly, want zij voorzag het 24-jarige model van een business look die bewijst dat gewaagde trendstukken zelfs op de werkvloer kunnen.

© Getty

De eyecatcher is een wit croppedoverhemd met lange mouwen van Jacquemus. Zulke tops gaan al een tijdje viraal op Instagram en TikTok en waren ook een hit tijdens de modeweken voor de zomer van 2021. Maar hij krijgt nu toch een heel andere connotatie: de gewaagde top wordt komende zomer gedragen met colberts en bloezen, of gepaard met kokerrokken en co-ord sets. Al kijken wij voor outfitinspiratie vooral richting Hailey Bieber, want met een cropped top in combinatie met hogetaillebroek en strappy sandals kom je zowel bloot als gekleed voor de dag.

Copy the look

Met een prijskaartje van € 325 voor de blouse en zo’n € 160 voor de broek van Musier Paris liggen de trendstukken van Hailey Bieber toch wel iets boven ons shopbudget, maar dat wil niet zeggen dat je een cropped top niet kan verwerken in je dagdagelijkse look. Om je alvast op weg te zetten, selecteerden we enkele stuks om Haileys look te kopiëren. Slide away, ladies!

1 / 6
Cropped hemd
 Pantalon met hoge taille
Sandalen met strikbandjes
Witte zonnebril
Handtas
Gouden hoops
Cropped hemd
Cropped hemd

€ 45,95 – Na-kd via Zalando

 Pantalon met hoge taille
 Pantalon met hoge taille

€ 79 – & Other Stories

Sandalen met strikbandjes
Sandalen met strikbandjes

€ 34,99 – H&M

Witte zonnebril
Witte zonnebril

€ 12 – Monki

Handtas
Handtas

€ 39,99 – Mango

Gouden hoops
Gouden hoops

€ 19 – Twice As Nice

Meer mode: