https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion VIDEO: 5 manieren om je oude kleding een nieuw leven te geven

VIDEO: 5 manieren om je oude kleding een nieuw leven te geven

Van doorverkopen tot upcycling!

Duurzaam door het leven stappen? Geef toe: we zijn er allemaal mee bezig, maar als het op onze kleerkast aankomt, durven we al sneller eens een slippertje te maken. Zo shoppen we nog steeds aan een sneltempo terwijl het motto eigenlijk luidt ‘less is more‘. Hoog tijd voor een duurzaamheidschallenge dus! Stap daarom deze maand mee in de happy planet van Flair en maak samen met ons modeteam je garderobe nog een stuk mooier met enkele duurzame tips & tricks.

Nu we creatief aan de slag zijn gegaan met onze capsulegarderobe wordt het hoog tijd om die stapel oude kleding eens onder de loep te nemen. Wie oude kleding zegt, zegt uiteraard in één adem doorverkopen, waardoor het aanbod tweedehandskleding waanzinnig groot is. Het is dan ook belangrijk om jouw virtuele vitrine er te laten uitspringen en jezelf tot topverkoper te bombarderen. Moderedactrice Catherine geeft je daarom in deze gloednieuwe aflevering gouden tips om in enkele klikken een centje te verdienen aan je spullen, de planeet te redden én Marie Kondo trots te maken.

Klinkt een tweedehandsplatform te tijdrovend voor jou? Geen paniek, want er zijn nog heel wat andere, creatievere opties om je kleding een nieuw leven te geven. Benieuwd waarover we het hebben? Bekijk dan snel de derde aflevering van onze duurzaamheidschallenge. Spoiler alert: bij H&M krijg je een leuk extraatje voor je duurzame keuze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Montage: Lissa Van Eesbeeck