Home FASHION & BEAUTY Beauty Beautygoeroes zijn in de ban van deze populaire haartutorial van Desi Perkins

Beautygoeroes zijn in de ban van deze populaire haartutorial van Desi Perkins

Zo probeerden de populaire YouTubers Allana Davison en Kayley Melissa de techniek de afgelopen weken al eens uit.

haartutorial Desi Perkins
© YouTube: Desi Perkins

Krullen of waves maken door je haar eerst te vlechten, is al lang niet nieuw meer. En – helaas voor ons – ziet het er vaak allesbehalve mooi uit. Toch lijkt Desi Perkins nu een oplossing gevonden te hebben. Zij laat in een tutorial zien hoe je op deze manier én met een klein beetje hulp van je krultang een haarbos krijgt waar Beyoncé herself jaloers op zou zijn.

De haartutorial in kwestie staat al enkele maanden op het YouTubekanaal van Desi Perkins. Zo deelde ze de video midden januari en ondertussen wist het filmpje al zo’n 965.000 views (!) te verzamelen. In de tutorial laat Desi zien hoe je je haar kan krullen door simpelweg vier vlechten te maken en er nadien mee te gaan slapen. Absoluut geen nieuw concept en vaak zijn de resultaten ook eerder teleurstellend. Zo eindig je vaak met hele pluizige, strakke golfjes in plaats van de natuurlijke waves waar je op hoopte.

Toch ziet het resultaat er bij Desi wél goed uit en ze inspireerde dan ook heel wat andere beautygoeroe’s op YouTube om haar techniek zelf een keertje te proberen. Zo gingen onder meer Allana Davison en Kayley Melissa ermee aan de slag. Resultaat? Ook bij Allana en Kayley zag het uiteindelijk effect er erg mooi uit, maar helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. In de ochtend, nadat je met je vlechten in gaan slapen bent, moet je er namelijk nog eventjes je krultang bijhalen.

What’s next? Vervolgens kijk je eens goed naar je haar en ga je bepaalde stukken opnieuw krullen met je krultang. Zo maak je de krul iets losser en maak je komaf met eventuele pluizige stukjes. Ook het uiteinde van je haar kan je met behulp van je hittetool een iets natuurlijkere vorm geven. Wel hoef je niet elke lok of elk uiteinde opnieuw te stylen waardoor je uiteindelijk iets minder hitte gebruikt. Als je het ons vraagt, lijkt het er alvast op dat Desi Perkins met haar methode de gulden middenweg gevonden heeft!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.