Home FASHION & BEAUTY Beauty Deze haartool krijgt online lovende reviews (en belooft je een instant volumineuze...

Deze haartool krijgt online lovende reviews (en belooft je een instant volumineuze coupe)

Een blow-dry net zoals bij de kapper? Daar zeggen wij geen nee tegen!

haartools
© Shari Sirotnak via Unsplash

Droom jij van haar dat eruitziet alsof je net van de kapper komt? Dan kan de juiste haartool jou daar misschien wel bij helpen. Momenteel is er alvast één exemplaar dat online erg veel lovende reviews krijgt. Enter: de One-Step Hair Dryer & Volumiser van Revlon.

Een volumineuze haardos die nog eens lekker glanst ook? Daar zeggen wij alvast geen nee tegen. Alleen ziet ons haar er niet elke dag uit alsof we net van de kapper komen, maar de juiste haartool helpt je alvast in de goede richting. Online is er alvast één exemplaar dat lovende reviews krijgt en dat is de One-Step Hair Dryer & Volumiser van Revlon.

Op Amazon kreeg de haartool al van bijna 2.000 mensen vijf sterretjes op hun beoordeling. En daarnaast heeft de tool ook een interessant prijskaartje. Zo betaal je er net geen 60 euro voor. Volgens het merk zelf is het succes te wijten aan de ovale vorm van het design. Dit helpt niet alleen om haar glad te maken, maar je krijg er ook extra volume door.

Lovende reviews

Nog een reden waarom vrouwen zo lovend zijn, is omdat het product een dubbele werking heeft. Het gaat je lokken namelijk niet alleen drogen, maar ook nog eens in model brengen. Je hebt dus niet langer twee verschillende stylingtools nodig waardoor het ook nog eens tijdbesparend is. En we weten allemaal dat tien minuten extra slapen goud waard is, toch?

Een van de reviews klinkt als volgt. ‘Ik kocht deze voor mezelf nadat mijn haardroger na twintig jaar stuk ging. Ik kan niet geloven hoe goed dit product is. Ik heb dik en krullend haar als het nat is en pluizig haar wanneer het droog is. Ik had geen hoge verwachtingen van dit product, maar ik ben echt onder de indruk. Na slechts tien tot vijftien minuten ziet mijn haar er fantastisch uit. Mijn lokken kwamen ook geen enkele keer vast te zitten in het toestel.’ Klinkt alvast veelbelovend, als je het ons vraagt!

Bij ons is de One-Step Hair Dryer & Volumiser van Revlon online verkrijgbaar en dit voor € 59,99.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.