Home FASHION & BEAUTY Beauty Zowel Kim Kardashian als Kylie Jenner zweren bij dit haarproduct

Zowel Kim Kardashian als Kylie Jenner zweren bij dit haarproduct

Ideaal voor wie gekleurd haar heeft!

kim kardashian kylie jenner
© Getty

Laat jij je haar op regelmatige basis kleuren, maar ziet je haarkleur er na een tijdje niet meer zo glanzend uit? Neem er dan maar snel pen en papier bij, want zowel Kim Kardashian als Kylie Jenner zweren bij dit (betaalbare!) haarproduct om hun coupe in topconditie te houden.

Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben elk een andere haarstylist tot hun beschikking staan. Zo kan je Kylie regelmatig in de stoel van Jesus Guerrero terugvinden terwijl Kim dan weer een afspraak maakt bij Chris Appleton. Toch wisselen de twee regelmatig van stylist en het is dan ook geen verrassing dat de twee realitysterren fan zijn van dezelfde producten. Verder zijn niet alleen Kim Kardashian en Kylie Jenner fan van onderstaand product, want Chris gebruikte het item ook al om het haar van niemand minder dan Jennifer Lopez in model te brengen.

Favoriete haarproduct Kim Kardashian

Zo is haarstylist Chris Appleton een grote fan van het haarproduct Dream Coat van Color Wow. Het beautyproduct heeft een ultralichte formule waardoor het je haar – in tegenstelling tot traditionele oliën en serums – niet vettig maakt of gaat verzwaren. Verder wordt de Dream Coat geactiveerd door de hitte van bijvoorbeeld je haardroger. De kleine druppeltjes vormen zo een beschermlaag die je haar glad maken en verder ook pluizig haar zullen voorkomen.

haarproduct kim kardashian

Wil jij het favoriete haarproduct van Kim Kardashian en Kylie Jenner ook eens proberen? Dan heb je geluk, want je kan het item ook bij ons terugvinden. De Color WOW Dream Coat Supernatural Spray bevat 200 milliliter en per stuk betaal je 30 euro. Het product is natuurlijk een tikkeltje duurder dan een spray die je in de drogisterij zou kopen, maar over het algemeen is het item zeker nog betaalbaar. Bovendien hoef je het niet na elke wasbeurt te gebruiken, om de drie tot vier wasbeurten zou al voldoende zijn. Je doet er met andere woorden dus lekker lang mee!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.