Home FASHION & BEAUTY Get the look: boho-chic in drie stappen

Get the look: boho-chic in drie stappen

Instagram: @vanessahudgens
Festivals zoals Coachella hebben de bohemian chic kledingstijl razend populair gemaakt. Wil je ook deze nonchalante look met hippie invloeden uitproberen maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Wij leggen het je uit in drie makkelijke stappen!

Stap 1: Ga voor bloemenprints

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

 

A post shared by The Beauty of Boho (@boholiving) on

Of je nu kiest voor een leuk topje met shorts of een maxi-jurk, het belangrijkste waar je op moet letten is de print. Hoe meer bloemen hoe beter! Ben je geen fan van felle kleuren? Ga dan voor een wit item met leuke details zoals franjes en kant.

Stap 2: Laat je gaan met accessoires

Een outfit staat of valt met de keuze van accessoires. Gelukkig is boho-chic een van de weinige stijlen waar less is more niet van toepassing is! Dus laat je helemaal gaan en doe drie kettingen aan met vijf armbandjes en nu je toch bezig bent hoef je niet eens te kiezen tussen je twee favoriete ringen.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Stap 3: Hoedje op!

Hipsters hebben zich de hoed toegeëigend als statement item, maar dit maakt al sinds de sixties deel uit van de bohemian stijl. Een mooie rieten hoed staat niet alleen heel mooi, het houdt ook de zon uit je gezicht. Je haar kun je vlechten of laat je gewoon los in golvende lokken. Ook andere haaraccessoires zijn altijd een goed idee.

 

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.