Home FASHION & BEAUTY GEDURFD: man vernielt dure make-up van vriendin ‘als grap’

GEDURFD: man vernielt dure make-up van vriendin ‘als grap’

Dat zouden ze bij ons niet moeten proberen...

Waarschuwing: na het zien van deze video zal je je make-uptasje wellicht een tijdje niet meer met een gerust hart kunnen achterlaten bij je vriendje. Joey van YouTube-duo JoeySalads & Tanisha had er niet beter op gevonden dan de dure mooimaakspullen van zijn vriendin de vernieling in te helpen. Gewoon… als prank. Wij zijn in shock.

Grappig?

We volgen Joey van YouTube-duo JoeySalads & Tanisha, die niet vies is van een goede prank. Hij besluit zich op de make-up van zijn vriendin te storten, waar volgens hem veel items van fancy merk M.A.C tussen zitten. Verder geeft hij nog toe: 'I don't understand any of this stuff.' Nou, Joey, dat is wel duidelijk, want groot is onze verbijstering wanneer we hem los zien gaan met een hamer en de waterkraan. De badkamer wordt een regelrechte crime scene, met gebroken make-upborstels, kapotgemaakte oogschaduwdoosjes en getekende eyelinerpatronen op de wasbak. Alles is stuk en wij kunnen het niet handelen.

Terwijl hij een heksenlach demonstreert, schrijft hij met lipstick ook nog een boodschap aan zijn vriendin op de spiegel: een hart met daarin de moedige woorden 'I love you'. Alsof dat alles goed zou maken.

Deze meneer is bovendien onnoemelijk fier op zijn acties. Oh ja, hij vindt dat hij 'a pretty damn good job' heeft gedaan, dus hij roept zijn liefje Tanisha erbij en leidt haar binnen in de badkamer, terwijl hij haar opdraagt haar ogen gesloten te houden. Het arme meisje is uiteraard verbolgen over alle spullen die limited edition – en bijgevolg erg duur – waren, en die je nu niet meer kan kopen. Joey zelf vindt het allemaal heel erg grappig en blijft op sarcastische wijze 'I love you' roepen terwijl Tanisha de schade probeert te herstellen. Verontrustend, vinden wij.

Luchtig verkondigt Joey aan het einde van het filmpje dat hij alles braafjes terug zal betalen. maar de man heeft er duidelijk geen idee van dat dat hem een paar maandlonen zal kosten. Serves him right ;-). Also: wij zien het prankgehalte niet echt als je de spullen ook *effectief* stukmaakt. Wil iemand dat eens aan 'arme Joe' uitleggen?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.