Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: make-upartiest verklapt zijn favoriete foundationtrucje voor een glowy huid

BEAUTYTIP: make-upartiest verklapt zijn favoriete foundationtrucje voor een glowy huid

En hij legt ook uit hoe je je fond de teint tijdens de zomermaanden kan gebruiken.

foundation
© Karolina Grabowska via Pexels

Heb jij momenteel alleen een foundation in je make-upcollectie liggen, maar vrees je ervoor dat het product met deze zomerse temperaturen van je gezicht zal smelten? Probeer dan eens onderstaand trucje van Dominic Skinner, de global senior artist van M.A.C Cosmetics. Hij legt namelijk uit hoe je je make-uproutine summerproof kan maken en dit zonder dat je een extra product moet aanschaffen.

Vind je het momenteel te warm voor foundation, maar wil je je huid toch graag een beetje egaliseren? Dan kan je natuurlijk altijd overschakelen naar een BB cream of plaatselijk te werk gaan met wat concealer. Maar is nog een andere optie die je kan proberen, zeker als je fond de teint wel nog steeds de goede kleur is. Dominic Skinner, global senior artist bij M.A.C Cosmetics verklapte namelijk hoe je dit beautyproduct zowel tijdens de winter als tijdens de zomer kan gebruiken. Handig!

Mengen maar

Dominic deelde een aantal van zijn trucjes op het Instagramaccount van het make-upmerk en onderstaande tip komt momenteel alvast goed van pas. Hij vertelde namelijk hoe je je foundation eigenlijk het hele jaar door kan gebruiken. Ook als het tijdens de zomer iets warmer is. Zo mengt hij zijn fond de teint met een paar druppeltjes van de Prep & Prime Essential Oil, maar je kan natuurlijk ook een andere gezichtsolie gebruiken die je al liggen hebt.

Als je foundation met het warme weer iets te zwaar aanvoelt, maar wel nog de juiste kleur heeft, kan je hem op deze manier een beetje verdunnen. Zo hoef je niet te investeren in een tweede product en daarnaast geeft het je huid ook een prachtige summer glow. Volgens de senior artist van M.A.C Cosmetics kan je het product ook op nog enkele andere manieren gebruiken. Zo kan je het item gebruiken om je huid een hydratatieboost te geven. Verder kan je de gezichtsolie ook mengen met je favoriete highlighter in poedervorm. Zo krijg je volgens hem een hele mooie glans. Deze laatste tip gaan wij dan ook zeker een keertje proberen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.