Home FASHION & BEAUTY Beauty Deze foundation geeft Gigi Hadid die befaamde pregnancy glow

Deze foundation geeft Gigi Hadid die befaamde pregnancy glow

In een video met beautygoeroe James Charles vertelde het model wat momenteel haar favoriet is.

gigi hadid
© Getty

Een tijdje geleden vroeg NikkieTutorials aan enkele beroemdheden wat hun favoriete beautyproducten zijn en afgelopen week deed beautygoeroe James Charles hetzelfde. Zo vroeg hij onder meer aan Gigi Hadid, Miley Cyrus en aan model Emily Ratajkowski wat hun favoriete make-upitems zijn. Benieuwd naar hun reactie?

Celebs om hun favoriete beautyproducten vragen is zeker geen nieuw concept meer op YouTube. Maar het blijft natuurlijk wel leuk om te ontdekken wat de lievelingsproducten van bijvoorbeeld Gigi Hadid zijn en al zeker als ze nog eens betaalbaar zijn ook. Net daarom koos beautygoeroe James Charles ervoor om een aantal van zijn beroemde vrienden een berichtje te sturen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Favoriete foundation Gigi Hadid

Zo vroeg hij aan het zwangere topmodel Gigi Hadid wat momenteel haar favoriete foundation is. Zij reageerde alvast dat ze op dit moment zweert bij de Maybelline Dream Radiant Liquid. ‘Ik meng een paar druppeltjes met mijn dagcrème, maar als ik echt full coverage wil, gebruik ik soms wat meer. Voelt ontzettend zacht aan op je huid’, aldus Gigi.

foundation gigi hadid

James zelf was alvast fan van de favoriet van Gigi toen hij hem later uitprobeerde in zijn video. En we hebben nog meer goed nieuws, want je kan de foundation ook gewoon bij ons shoppen. Zo kan je op dit moment al een exemplaar in huis halen voor minder dan tien euro. Wat een koopje!

Natuurlijk kreeg James nog heel wat andere antwoorden binnen en ook die willen we jullie niet onthouden. Rosalia stuurde bijvoorbeeld dat ze op vlak van gezichtspoeder fan is van Blot Powder / Pressed van het merk M.A.C Cosmetics. Nog een budgettopper was de favoriete highlighter van Emily Ratajkowski. Zij koos voor de Highlighting Elixir van Sleek. Zo heb je meteen weer een aantal make-upproducten om toe te voegen aan je collectie!

Lees ook: