https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs FOTOSPECIAL: deze sterren schitterden op de rode loper van de Grammy’s

FOTOSPECIAL: deze sterren schitterden op de rode loper van de Grammy’s

In die jurk van Heidi Klum zouden wij zelfs naar het altaar durven stappen!

© Isopix

Gisteravond werden de Grammy Awards voor de 61ste keer uitgereikt. Sterren als Dua Lipa, Miley Cyrus en Alicia Keys zakten daarvoor af naar Los Angeles om er het grootste muzikale talent van het voorbije jaar in de kijker te zetten. Jawel, zelfs Michelle Obama was aanwezig. Naar goede gewoonte zette iedereen zijn beste beentje voor op de rode loper, en dit is het resultaat!

1 / 14
Alicia Keys
Kylie Jenner
Miley Cyrus
Anna Kendrick
Katy Perry
Dua Lipa
Cardi B
Lady Gaga
Jennifer Lopez
Heidi Klum
Bebe Rexha
Ashlee Simpson
Meghan Trainor
Camila Cabello
Alicia Keys
Alicia Keys

Als eerste vrouwelijke host in 14 jaar besloot Alicia Keys voor een kleurtje te gaan dat perfect bij haar meezinger ‘Girl On Fire’ paste. De 38-jarige zangeres schitterde in een ontwerp van Armani Privé. Naar goede gewoonte verscheen Alicia ook zonder enig streepje make-up.

Kylie Jenner
Kylie Jenner

Miss Jenner was uiteraard ook van de partij op de Grammy’s, want haar Travis Scott was namelijk genomineerd voor beste rapper. De 21-jarige mommy verscheen er op de rode loper in een roze pak van Balmain. Haar look deed ons een beetje denken aan Michael Jackson: van de matching handschoenen tot dat krullend lokje haar.

Miley Cyrus
Miley Cyrus

In een zwart pak van Mugler met daaronder een paar bijpassende hakken mét gouden details.

Anna Kendrick
Anna Kendrick

In een roze jurk van Ralph & Russo die bezet is met oneindig veel veertjes. Om haar look helemaal af te maken, droeg ze nog een paar zilveren hakken van Stuart Weitzman.

Katy Perry
Katy Perry

De jurk van Katy Perry doet ons een beetje aan snoepjes denken. Al zal het prijskaartje van dit ontwerp van Balmain wel iets duurder zijn dan een zakje snoepjes.

Dua Lipa
Dua Lipa

Dua Lipa’s jurk doet je spontaan naar je zonnebril grijpen. Terwijl ze op de rode loper in een zilveren jurk van Atelier Versace schitterde, kaapte ze op het podium een gouden beeldje weg. Wij zijn vooral fan van die ellenlange sleep en die impressionante Bulgari-ketting rond haar hals.

Cardi B
Cardi B

Cardi B staat bekend om haar opvallende kledingkeuzes, en dat was gisteravond niet anders. De 26-jarige rapster leek wel uit een schelp te kruipen in haar vintage Mugler-jurk.

Lady Gaga
Lady Gaga

De tijd dat Lady Gaga in een vleesjurk en geel haar op de rode loper verscheen, ligt duidelijk ver achter ons. De zangeres (of moeten we nu zeggen actrice?) schitterde gisteravond in een metallic jurk van Celine en met jawdropping juwelen van Tiffany & Co.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Is this ‘Jenny from the Block’? Duidelijk niet, want J. Lo haalde haar meest gracieuze look uit de kast voor de Grammy’s. Het Britse label Ralph & Russo kreeg de eer om Jennifer Lopez in een crèmekleurig ontwerp de rode loper op te sturen. De accessoires zijn dan weer van de hand van Jimmy Choo.

Heidi Klum
Heidi Klum

Oké, in deze jurk zouden wij zelfs in het zonnige Italië naar het altaar durven lopen. Can you blame us? 😉 De jurk is een ontwerp van de Franse ontwerper Stéphane Rolland en weet die killer legs van Heide perfect in de spotlight te plaatsen.

Bebe Rexha
Bebe Rexha

Nadat Bebe het slachtoffer werd van bodyshaming vond de zangeres toch een label dat wel een jurk wou ontwerper voor haar (prachtige) maatje 38. De eer was weggelegd voor het exclusieve Monsoori. Een pareltje van een jurk, toch?

Ashlee Simpson
Ashlee Simpson

In een zilveren jumpsuit mét veertjes van George Chakra Couture.

Meghan Trainor
Meghan Trainor

Meghan deed voor haar rodeloperlook duidelijk inspiratie op bij onze Kat Kerkhofs. De Amerikaanse zangeres verscheen er namelijk met een gelijkaardig diep decolleté.

Camila Cabello
Camila Cabello

In een jurk met oneindig veel lovertjes van Armani Privé.

Lees ook: