Home FASHION & BEAUTY Beauty FOTO’S: deze 4 actrices kozen deze week voor een nieuwe kapsel

FOTO’S: deze 4 actrices kozen deze week voor een nieuwe kapsel

Wij vinden het alvast moeilijk om een favoriet te kiezen!

Heb je zin in een nieuw kapsel? Je bent niet alleen, want heel wat celebs maakten deze week een plaatsje vrij in hun agenda voor een kappersbezoek. Zo gingen onder anderen Anne Hathaway en Margot Robbie naar de kapper. Ideaal om inspiratie op te doen voor je volgende knipbeurt!

Anne Hathaway draagt haar lokken normaal gezien redelijk klassiek, maar de actrice had duidelijk zin in een iets nonchalantere look. De brunette koos namelijk voor een shag, oftewel een messy variant van de halflange bob.

Terwijl de meeste mensen vaak net iets korter gaan voor de zomer, deed Margot Robbie het tegenovergestelde. Zij was haar halflange haar beu en koos voor extensions. Ook haar haarkleur werd opgefrist en gaat nu subtiel van donker- naar lichtblond.

Actrice Natalie Portman koos deze week ook voor een fris, zomers kapsel. Zo liet ze enkele centimeters van haar bruine lokken af knippen en werd ze met een wavy bob op de rode loper gespot.

Last but not least ging ook Emma Roberts enkele dagen geleden naar de kapper. Voor haar was de transformatie alvast het grootst. Zij ging namelijk van een bruine bob naar lang blond haar. Lekker nonchalant met die losse golven!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.