Home FASHION & BEAUTY Flairmodel inspireert de Kardashians

Flairmodel inspireert de Kardashians

www.polienne.com
Flairmodel en blogster Paulien Riemis aka Polienne was rustig aan het blokken voor haar examens toen ze zichzelf plots tegenkwam op de website van Khloé Kardashian. De jongere zus van Kim en Kourtney gebruikte een foto van Paulien in salopette ter illustratie bij een artikel over trendy overalls. Ondertussen besteedden al verschillende Vlaamse media aandacht aan het verhaal. En Paulien? Die moet er vooral om lachen.

"Ik ben momenteel helemaal into overalls," schrijft Khloé Kardashian – of een door uitroeptekens geobsedeerde ghostwriter – op haar blog, "Gecombineerd met een crop top en sandalen met een hakje zijn ze super sexy, en niet te vergeten belachelijk comfortabel."

Khloé, de laatste K in het trio Kourtney, Kim en Khloé, heeft het over salopetten en jumpsuits, helemaal in deze zomer.

Khloé KardashianKhloé in Valentino, mét Valentino en halfzusje Kendall, tijdens het huwelijksweekend van Kim.

Tussen de inspiratiebeelden op Kardashians drukbezochte website foto's van internationale modebloggers, waaronder eentje van de Belgische Paulien. "Een van mijn lezers gaf me de link door. Zelf had ik nog niets gezien omdat ik weinig celebsites lees," aldus de Vlaamse blogster, die je misschien kent van op een Flaircover. Ze vond het natuurlijk meteen hilarisch:

Polienne"Ik kijk zelf nooit naar Keeping up with the Kardashians, maar naar het schijnt is Khloé de grappigste én stijlvolste zus, dus ik voel me wel geflatteerd!"

De eerlijkste is Khloé echter niet, want ze nam het niet nauw met haar credits en vermeldde nergens de bronnen van de afbeeldingen; geen nieuwe stroom Amerikaanse lezers voor de blog van Paulien dus. Maar het model haalde in eigen land wel het nieuws als laatste nieuwe "stijlicoon van de Kardashians".

"De Kardashians stonden door de trouw van Kim en Kanye natuurlijk enorm in de belangstelling afgelopen weekend, misschien verklaart dat de mini-commotie," legt Paulien uit, "Ik ben wel geschrokken van de aandacht nadat ik de feature op mijn Facebook- en Twitterpagina had gedeeld (lacht)." 

Zo zie je maar: de ene dag zit je in pyjama achter je syllabi, de volgende dag sta je tussen leden van de beroemdste realityfamilie ter wereld te blinken op het www, de American Dream reikt ook tot in België.

PolienneMeer Polienne.

De blog van Paulien heet Polienne en check je hier.  En er is goed nieuws voor wie haar stijl net zo leuk vindt als wij – en Khloé Kardashian – want op 21 juni houdt het modeteam van Flair, inclusief Paulien, een closet sale bij Coffeelabs (Lange Klarenstraat 19) in Antwerpen. Meer info volgt, maar noteer de datum nu vast in je agenda!

Alles over het huwelijk van Kim Kardashian lees je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.