Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Pore Perfecting Cooling Primer van Origins

Flair Beauty testteam: Pore Perfecting Cooling Primer van Origins

'Ik ben een grote fan van het verkoelende effect en vooral in de zomermaanden lijkt het mij de ideale basis voor je make-up.'

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Pore Perfecting Cooling Primer van Origins: 8,5/10

Prijs/kwaliteit

Het is zeker niet de goedkoopste primer op de markt, maar ik vind het oprecht een fijn product om als basis voor mijn make-up te gebruiken.

Textuur/geur

Het product ruikt fris en voelt ook zo aan op je huid. De moussetextuur is redelijk opmerkelijk voor een primer, maar ik was meteen fan van het effect. Ik ben er ook van overtuigd dat hij mijn poriën niet gaat verstoppen.

Pluspunten

Hij voelt erg licht aan op je huid en laat ook een fris gevoel achter. Heel aangenaam!

Minpunten

Ik had mijn bedenkingen omdat het een getinte primer is. Ik ben redelijk bleek en dergelijke producten zijn meestal aan de donkere kant voor mij. Achteraf gebleken waren mijn zorgen voor niets nodig, want het resultaat zag er heel natuurlijk uit.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker! Ik ben een grote fan van het verkoelende effect en vooral in de zomermaanden lijkt het mij de ideale basis voor je make-up. Na een avondje stappen, zag mijn huid er nog prima uit dus hij heeft meteen de ultieme test doorstaan!

Pore Perfecting Cooling Primer – € 29,85 – Origins, bij ICI Paris XL.

Lees meer beautyreviews: