Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder van Clinique

Flair Beauty testteam: Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder van Clinique

'Het is de bedoeling dat je met de antibacteriële (!) sponsapplicator in het pigment dipt en dat vervolgens zo aanbrengt op je lippen.'

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder van Clinique: 8,5/10

Prijs/kwaliteit

22 euro voor een lipstick is bovengemiddeld qua prijs, maar je krijgt prima kwaliteit in ruil voor je geld.

Geur/textuur

De lipstick is geurloos, maar het is vooral de textuur die opvallend is. Het is de bedoeling dat je met de antibacteriële (!) sponsapplicator in het pigment dipt en dat vervolgens zo aanbrengt op je lippen. Het product zelf heeft een romige textuur, maar tijdens het aanbrengen krijg je een poederachtige finish.

Pluspunten

Eerst en vooral vind ik dit een erg elegante verpakking. Verder kan je het product eenvoudig over je lippen verdelen en krijg je een subtiele matte finish. Het pigment dekt bovendien goed en laat zich makkelijk opbouwen.

Minpunten

De sponsapplicator is eerlijk gezegd even wennen, maar met een portie geduld en een beetje extra tijd krijg je ook met deze lipstick perfect gestifte lippen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja! Ik koos voor de kleur Crimson Pop, een mooie rode kleur die je zowel overdag als naar een feestje kan dragen. Wel ben ik benieuwd hoelang de lipstick meegaat. Met een ‘normale’ lippenstift doe je redelijk lang, dus ik vraag me af of je er door het pigment minder lang of net langer geniet van hebt.

Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder – € 22 – Clinique, parfumerie.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.