Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Candleglow Soft Luminous Foundation van Laura Mercier

Flair Beauty testteam: Candleglow Soft Luminous Foundation van Laura Mercier

'Je kan de foundation goed opbouwen, waardoor je vlekjes en puistjes op een natuurlijke manier kan camoufleren.'

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.

Candleglow Soft Luminous Foundation van Laura Mercier: 8/10

Prijs/kwaliteit

€ 48 voor 30 ml. Een prijzige maar kwalitatieve foundation.

Geur/textuur

De foundation zit in een flacon met pompsysteem. Handig en hygiënisch. De textuur is zeer fijn en de foundation laat zich makkelijk over de huid verdelen. Ik gebruik de Grand Stippling Brush van Zoeva. Je kan de foundation goed opbouwen, waardoor je vlekjes en puistjes op een natuurlijke manier kan camoufleren. De kleur ‘Ivory’ is niet helemaal een match met mijn lichte huid: de ondertoon is een beetje te geel, maar het resultaat kan ermee door. Ik ruik de foundation niet echt, ik zou hem categoriseren onder ‘geurloos’.

Pluspunten

De handige pompflacon, de fijne textuur, de glowy finish en het natuurlijke resultaat. Ook de combinatie met blush, concealer en highlighter geeft een mooi resultaat.

Minpunten

Een glazen flacon vind ik niet handig. Als je een foundation met ‘full coverage’ wenst, is dit niet het meest geschikte product voor jou. Voor de rest weinig klachten. Ik zou zelfs durven zeggen dat dit een van de beste foundations is die ik het laatste halfjaar probeerde.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja.

Een goede foundation vinden die perfect bij jouw huidtype, tint en wensen past, is zoeken naar een naald in een hooiberg. Vaak blijft het dan ook bij één keer testen. Maar deze foundation van Laura Mercier mag voorlopig nog even blijven.

Candleglow Soft Luminous Foundation – € 48 – Laura Mercier, senteursdailleurs.com en cosmeticary.com.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.