Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty Testteam: het vernieuwde Advanced Night Repair serum van Estée Lauder

Flair Beauty Testteam: het vernieuwde Advanced Night Repair serum van Estée Lauder

'Het is een erg satisfying serum om te smeren, omdat het snel resultaat oplevert (ideaal als je ongeduldig bent zoals ik)'

Charlotte (28), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex van Estée Lauder: 9/10

Prijs/kwaliteit

Dit is zo’n product waarvan je zeker mag zijn dat het resultaat oplevert, maar je betaalt er dan ook wel voor.

Textuur/geur

Het heeft een typische serumtextuur, die is heel licht wordt snel geabsorbeerd door de huid. Het heeft een neutrale geur die subtiel aanwezig is.

Gebruik

Je brengt het serum ‘s avonds aan na het reinigen en voor je nachtcrème. Estée Lauder raadt aan om vijf druppels aan te brengen, eentje op elke vingertop. Vervolgens warm je het serum op tussen je vingers en breng je het aan in een hartvormige beweging. Eerst maak je een klein hartje, van je neus naar je jukbeenderen en dan naar je kin. En vervolgens maak je een groot hart, van het midden van je voorhoofd naar je kaaklijn en zo naar de hals. Nadat ik mijn serum heb aangebracht tokkel ik nog wat met mijn vingertoppen over mijn gelaat, om het extra goed te laten absorberen.

Je mag het Advanced Night Repair serum zowel ‘s morgens als ‘s avonds aanbrengen. Wil je het één keer per dag gebruiken, dan raad ik aan om het ‘s avonds te smeren, omdat je lichaam dan in rustmodus is en zich focust op herstel. Het serum helpt de huid om te herstellen van mogelijke schade die ze overdag heeft opgelopen door onder andere pollutie en UV-straling.

Pluspunten

  • Het is een erg satisfying serum om te smeren, omdat het snel resultaat oplevert (ideaal als je ongeduldig bent zoals ik). Na een paar dagen smeren ziet je huid er al gezonder en glowy uit en voelt ze zachter.
  • Na een drietal weken merk ik ook een verschil in hoe strak mijn huid eruitziet, de fijne lijntjes rond mijn ogen zijn opvallend minder zichtbaar.
  • Ik breng het serum soms ook doorheen de dag aan, wanneer ik thuis werk en dus een no make-up day heb. Het geeft meteen een hydratatieboost en uren later voelt mijn huid nog steeds even zacht en gevoed aan.
  • Ik heb geen last van grove poriën, maar de vernieuwde versie van het serum zou er ook voor zorgen dat je poriën minder zichtbaar worden.

Minpunten

  • Ik kan maar één minpunt bedenken en dat is de prijs. Gelukkig kan je dit serum wel perfect combineren met een verzorgingsroutine die verder heel budgetproof is. Combineer het bijvoorbeeld met een milde reiniger en een betaalbare hydraterende crème van de drogist of de apotheek, en dan valt de schade al bij al nog mee. Je kan het daarnaast ook voor andere dingen gebruiken, bijvoorbeeld als highlighter doorheen de dag of je mengt een paar druppeltjes door je foundation om hem wat minder dekkend te maken.

Een blijver?

Zeker en vast. Voor mij is dit de perfecte alleskunner: hij houdt mijn huid gehydrateerd, geeft een gezonde glow en helpt me preventief tekenen van veroudering te bestrijden.

Productinfo

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex – € 88,96 (30ml) – Estée Lauder, op esteelauder.be in de parfumerie. Wil je eerst een kleiner formaat testen, dan kan je voor € 45,55 de 20 ml kopen op esteelauder.be.

Lees meer beautyreviews: