Home FASHION & BEAUTY Fashion Topmodel Karlie Kloss zal voortaan Project Runway presenteren

Topmodel Karlie Kloss zal voortaan Project Runway presenteren

Ze neemt daarbij het stokje over van Heidi Klum, die 17 seizoenen lang te zien was in de show.

Amerikaans topmodel Karlie Kloss heeft groot nieuws! De 25-jarige schone liet via Instagram namelijk weten dat ze een nieuwe functie aan haar cv kan toevoegen. Jawel, die van presentatrice van The Runway Project. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Heidi Klum, die meer dan 16 seizoenen lang te zien was in de show.

Dat de wondermooie Karlie met haar ervaring op de catwalk wel weet hoe het er in de modewereld aan toe gaat, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Het is dan ook geen verrassing dat het topmodel nu het modeprogramma The Runway Project zal presenteren. Daarin staat ze aspirant-ontwerpers, die dromen van een eigen label, tijdens stressvolle momenten met raad en daad bij.

Exit Heidi Klum

‘Ik kan niet wachten tot het zover is!’, schrijft het topmodel enthousiast op Instagram en ze maakt daarbij ook meteen bekend wie er dit jaar in de jury zal zitten. Niemand minder dan de Amerikaanse ontwerper Brandon Maxwell, modejournaliste Elaine Welteroth en Elle-hoofdredactrice Nina Garcia zullen Karlie tijdens dit avontuur bijstaan. The Runway Project neemt daarbij definitief afscheid van Heidi Klum, die 17 (!) seizoenen lang de show met glans presenteerde.

Maar dat is niet de enige verandering! Ook de iconische mentor Tim Gunn verdwijnt van het toneel. Zijn rol wordt dan weer overgenomen door ontwerper Christian Siriano die trouwens de winnaar van het vierde seizoen was. Wij kijken alvast vol ongeduld uit naar het nieuwe seizoen. En jij? 😉

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.