Home FASHION & BEAUTY Fashion TIP: Lily organiseert volgende week een modeshow in het hippe Zuiderbad

TIP: Lily organiseert volgende week een modeshow in het hippe Zuiderbad

Met cava, camembert én de nieuwe herfst- en wintercollectie.

modeshow
© Getty

Momenteel draait in de modewereld alles om Fashion Week, maar gelukkig hoef je niet naar New York, Londen of Milaan af te zakken om front row bij een modeshow te zitten. Bij Lily organiseren ze volgende week namelijk een fashion show om hun najaarscollectie voor te stellen en dat doen ze in het hippe Zuiderbad in Hofstade.

Heb jij donderdag 26 september nog niks te doen? Trommel dan snel je beste vriendinnen op, want bij Lily organiseren ze volgende week een modeshow om hun komende herfst- en wintercollectie voor te stellen. Place to be is de hippe (zomer)bar Zuiderbad in Hofstade.

Op het programma

Bij ontvangst krijg je een glaasje cava of een lekkere mocktail. Vervolgens kan je voor de start van de show gezellig even bijpraten met je vriendinnen terwijl jullie smullen van lekkere hapjes zoals bijvoorbeeld een smeuïge camembert met brood. Need we say more?

Dan is het tijd voor de modeshow en kan je alvast een verlanglijstje maken van welke stuks jij in je herfstgarderobe wil hangen. Belangrijk detail: aanwezigen krijgen een QR-code waarmee ze als eerste de herfst- en wintercollectie kunnen shoppen. En Lilyettes onder ons weten dat the good stuff er vaak in een mum van tijd uitverkocht is.

Nadien kan je nog even kletsen aan de bar met een drankje en een hapje in de hand. Of je kan natuurlijk ook meteen naar huis naar je computer spurten om je winkelmandje vol te laden. Jij kiest!

Tickets voor de show kosten acht euro per stuk en kan je online bestellen via shoplily.be.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.