Home FASHION & BEAUTY Fashion FLAIR’S OFFICE OUTFIT: redactrice Barbara toont je haar 2 favoriete looks voor...

FLAIR’S OFFICE OUTFIT: redactrice Barbara toont je haar 2 favoriete looks voor dit najaar

Who needs Pinterest when you have Flair?

7u30. Je wekker gaat en je twijfelt: snoozen of op je tanden bijten en de deken van je af gooien? Dat eerste, uiteraard! Al heb je nog geen outfit gekozen… Flair to the rescue! Om jou ’s morgens keuzestress te besparen, delen onze redactrices hun favoriete office outfit. Vandaag deelt redactrice Barbara haar 2 favoriete looks om die koude herfstdagen in stijl te trotseren.

Met deze zachte herfsttemperaturen maak ik van de gelegenheid gebruik om met twee stijlen te spelen die ik erg leuk vind: de casual rocklook en de romantische look. Voor die eerste look combineer ik sobere stukken als een zwarte jeans en een elegante bloes met een paar originele schoenen en een statementaccessoire. Het idee erachter? Een draagbare stijl aannemen, zelfs voor een professionele afspraak, zonder daarbij in clichés te vervallen. Ik voeg er ten slotte, naargelang mijn humeur en verplichtingen, nog een leren vestje aan toe.

Voor mijn tweede favoriete look combineer ik mijn bloemetjesrok maar wat graag met een zijdezachte trui. Het is een erg vrouwelijke look die bovendien comfortabel is. Om mijn outfit helemaal af te werken, haal ik een paar sneakers uit de kast die erg cool ogen. Ik hou er dan ook van om verschillende genres met elkaar te mixen.

1 / 8
Look 1
Look 1
Look 1
Look 1
Look 2
Look 2
Look 2
Look 2
Look 1
Look 1

€ 69 – & Other Stories – Bekijk het hier

Look 1
Look 1

€ 29,99 – LolaLiza – Bekijk het hier

Look 1
Look 1

€ 129,99 – Sacha – Bekijk het hier

Look 1
Look 1

€ 39,90 – Only – Bekijk het hier

Look 2
Look 2

€ 69 – & Other Stories – Bekijk het hier

Look 2
Look 2

€ 25 – Monki – Bekijk het hier

Look 2
Look 2

€ 19,90 – Pieces – Bekijk het hier

Look 2
Look 2

€ 85 – Vans – Bekijk het hier

Meer mode: