Home FASHION & BEAUTY Fashion Door de Chrome Blush-collectie van Nike krijg je instant zin om te...

Door de Chrome Blush-collectie van Nike krijg je instant zin om te sporten

Wij zijn helemaal in love met deze collectie

Nike
Nike

Onze favoriete kleur van het moment? Dat moet roségoud zijn, en dat hebben ze bij Nike goed begrepen. Het merk brengt heeft namelijk hun Chrome Blush-collectie gelanceerd en die staat helemaal in het teken van deze metallic tint.

Heb je de laatste tijd geen zin om je loopschoenen aan te trekken? Neem dan eens een kijkje op de website van Nike, want door hun Chrome Blush-collectie krijg je meteen zin om te gaan sporten. De lijn bestaat uit een aantal schoenen en kledingitems die een roségouden accent gekregen hebben. Zocht er iemand nog een beetje motivatie?

De collectie bestaat bijvoorbeeld uit een paar sneakers met een roze ombré-effect, maar als je het liever iets subtieler hebt, is er ook een zwart exemplaar met een touch of pink. Verder zijn er ook in de kledingstuks roségouden accenten verwerkt. Zo brengt Nike enkele roze topjes en sportbeha’s op de markt, en stiekem zijn we ook verliefd geworden op hun zwarte legging met een rosegold glansje. Nu alleen nog een keuze maken, want onze portemonnee is helaas niet groot genoeg om alle stuks in huis te halen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.