Home FASHION & BEAUTY Fashion Eva Mouton creëert opnieuw een speelse kindercollectie voor Veritas

Eva Mouton creëert opnieuw een speelse kindercollectie voor Veritas

En wij hebben stiekem ons oog al laten vallen op die brooddoosjes!

© Veritas

De start van het nieuwe schooljaar is misschien nog wat onzeker, maar tegen überschattige kleren en accessoires zeggen mama’s nooit nee, toch? En laat dat nu net Eva Moutons dada zijn. De illustratrice vormt al voor de tweede keer een team met Veritas voor een speelse kindercollectie waardoor wij zelfs weer op de schoolbanken willen zitten.

Terwijl Eva vorig jaar nog diep in de zee dook voor creaties met kreeften en visjes erop, wordt het deze herfst een heus beestenbos. Eekhoorns, bevers, bijen, konijntjes: het zijn maar enkele van de diertjes die op de back to school-collectie van Veritas prijken. ‘Allemaal diertjes met een zachte vacht, dat zich vertaalt in mooie, diepe kleuren en zachte stoffen‘, aldus Eva Mouton. De Gentse illustratrice hield tijdens het ontwerpen trouwens haar eigen neefje en nichtje in het achterhoofd. En dat resulteert in comfortabele kledij die heus wel tegen een stootje kunnen.

Speelplaatsproof

Je mini-me zal dan misschien niet staan springen om weer braaf op een stoel te luisteren naar de juf of meester, maar de pauzes worden een feest. Een coole regenjas en -laarzen om mee in de plassen te springen op de speelplaats? Check! Een drinkfles die tijdens de lunch hoge ogen gooit bij de klasgenootjes? Dubbelcheck! Thuis gaat het feest dan weer verder met pyjama’s waarmee ze in stijl naar verhaaltjes kunnen luisteren. Wij vermoeden dat naar bed gaan een stuk vlotter zal gaan.

Maar ook voor de mama’s en papa’s is er leuk nieuws: de hele collectie is ook lief voor je portemonnee. Zo scoor je regenlaarsjes voor net geen € 22 en hul je je ukkie in een jurkje van ribfluweel voor € 29,99. De items rijken van maatje 98/104 tot 146/152.

PS de vrolijke kindercollectie is vanaf volgende week vrijdag, 21 augustus, zowel verkrijgbaar in de Veritas-winkels als online via de webshop.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.