Home FASHION & BEAUTY Fashion Doutzen Kroes onthult haar laatste swimwearcollectie met Hunkemöller

Doutzen Kroes onthult haar laatste swimwearcollectie met Hunkemöller

© Hunkemöller

Comfy loungewear, sexy lingeriesetjes, strakke sportoutfits… Doutzen Kroes creëerde onder de noemer Doutzen’s Stories zo’n vier jaar lang prachtige collecties samen met Hunkemöller. Maar aan elk mooi verhaal komt er ooit weleens een einde. Het topmodel sluit nu haar samenwerking in stijl af met een swimwearcollectie die je meeneemt naar de ongerepte natuur.

Dat we komende zomer voldoende keuze in bikini- en badpakkenland hebben, valt niet te betwisten. Vorige maand lanceerde Vivian Hoorn, de Nederlandse fotografe, creative director en meer, nog maar haar allereerste swimwearcollectie met Hunkemöller en nu overlaadt Doutzen ons alweer met prachtige bikini’s en badpakken voor een geslaagde #staycation. Daarvoor inspireerde het 35-jarige topmodel zich op de stranden van Malibu en de omliggende beboste heuvels en ravijnen.

Duurzaamheid

De schoonheid van de natuur staat dus centraal, en dat mag geen verrassing zijn. Doutzen pleit al langer voor een mooiere planeet en kiest dan ook voor duurzame stoffen in haar collectie. Zo zijn de badpakken en bikini’s voorzien van een Repreve-label, wat erop wijst dat ze gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen.

© Hunkemöller

Naast een hippe zebraprint en gouden vlechtdetails, spotten we heel wat zwart in de swimwearcollectie wat maakt dat je badpak enkele seizoenen prima mee kan. Donkerrood en cedergroen weten dan weer elke huidtint te flatteren. Genoeg van de zon? Dan kan je ook een witte kaftan of maxi-jurk aan om de schaduw op te zoeken. Een zonnehoed, slippers en houten strandtas maken je look af.

De hele collectie kan je nu in de winkel én online scoren. De prijzen variëren van € 17,99 voor een bikinibroekje tot € 59,99 voor een badpak. Heb je nu al last van keuzestress? Laat je dan inspireren door onze favoriete items

Doutzen’s Stories

Top – € 32,99 – Hunkemöller
Broekje – € 18,99 – Hunkemöller

Doutzen’s Stories

Maxi-jurk – € 37,99 – Hunkemöller

Doutzen’s Stories

Witte tuniek – € 37,99 – Hunkemöller

Doutzen’s Stories

Zwart badpak – € 59,99 – Hunkemöller

Doutzen’s Stories

Top – € 29,99 – Hunkemöller
Broekje – € 18,99 – Hunkemöller
Pareo – € 17,99 – Hunkemöller

Doutzen’s Stories

Groene top – € 32,99 – Hunkemöller

Doutzen’s Stories

Strandtas uit hout – € 37,99 – Hunkemöller

[td_smart_list_end]

Lees ook: