Home FASHION & BEAUTY Beauty DOEN: ga voor neon festivalmake-up op WECANDANCE

DOEN: ga voor neon festivalmake-up op WECANDANCE

Laat je omtoveren tot acid cowboy in de Neon Bar.

© Kris de Smedt

Flair-visagiste Florence Teerlinck staat met haar Mobile Make-up Bar voor het derde jaar op rij op Wecandance. Het thema van haar beauty booth is dit keer neon, geheel passend bij het thema van het hippe muziekfestival: Acid Cowboys.

‘Verwacht je aan felgekleurde eyeliner, glitter, face paint en meer,’ vertelt Florence, die naast visagiste oprichter van een agentschap voor make-upartiesten is. Wie bij haar Neon Bar aanschuift, wordt op vijf minuten tijd professioneel opgemaakt door haar team. Leuk weetje: de glitter die ze gebruikt is biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu!

‘Elk jaar is het weer een uitdaging om creatief met het thema aan de slag te gaan en origineel uit de hoek te komen,’ vult Florence aan. Dat doet ze overigens niet enkel op Wecandance, maar ook op andere festivals en evenementen. Inspiratie zocht en vond ze in de acid ravecultuur van de jaren 90.

De face tattoos die ze vorig jaar zette tijdens de Desert Dreams-editie van Wecandance waren een enorm succes dus wij gaan alvast in de rij staan. Maar moeten we dan ook zónder concealer of mascara het strand van Zeebrugge betreden? ‘Je mag met een gewone basismake-up arriveren,’ lacht Florence, ‘Wij maken je dan helemaal festivalproof.’

Je vindt de Neon Bar dit weekend dagelijks van 12 tot 19u op het festivalterrein van Wecandance.

Lees ook: